17 käytetyt Renault Clio olivat hinta tarkistettiin

17 käytetyt Renault Clio olivat hinta tarkistettiin

kayttoauto.fi, autokilta.fi, astrum.fi ja 18 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Reilu hinta

Hyvä hinta

Reilu hinta

Hieman tyyris

Kallis

Tilaa ilmoitus alennetuista hinnoista

Renault Clio

Etu

  • Yllättävän hyvännäköinen auto.
  • Hyvä kulutustaso.
  • Mukava ajokokemus.
  • Täyttä pieniä lisäominaisuuksia.

Haitta

  • Suurin miinus on koko. Jos olet pitkä tai pyöreä, ei Clio tarjoa kovin mukavaa ajokokemusta.
  • Ohjautuvuus: Jos valitset Sportti -version, huomaat pian että kääntyvyys ei ylennä mieltä.

Kuvaus

Mitä tulee Renault:iin, on olemassa niitä, jotka rakastavat sitä yli kaiken ja niitä jotka vihaavat sitä. Clio -malli saattaa kuitenkin olla se, mikä voi muuttaa monien ennakkokäsityksen tästä ranskalaismallista.

Vaikka Clio on viistoperäinen, on tarjolla myös sportti -versio. Suurin päätös mikä Clion hankkijan täytyy tehdä, on valitako nelisylinterinen, kuusinopeuksinen automaattiversio, vai kolmisylinterinen, viisinopeuksinen manuaali. Tämä tekee merkittävän eron ajokokemukseen. Nelisylinteristä pidetään pidetään yleisesti parempana, ja vaikka se on kooltaan 1.2 litrainen, tarjoaa se kivasti vääntöä (88kw ja 190Nm). Kokoonsä nähden tämä on varsin vakuuttava tulos.

Ulkoisesti auto näyttää hyvältä, sillä siinä on linjakkaat muodot ja sporttinen tuntu. Aerodynaaminen muotoilu on lisännyt kilpailua tässä luokassa. Sisältä auto on parantunut merkittävästi verrattuna muihin Renault -malleihin. Niin kauan kuin runko pysyy kohtuullisen pienenä, tarjoaa Clio mukavan ajokokemuksen.

Johtopäätös

Vaikka ei voi kiistää etteikö Clio olisi mukava, innokas, sporttinen ja hyvin suunniteltu auto, löytyy sille myös kilpailijoita. Itseasiasa tässä luokassa kilpailu on varsin kovaa: Mazda 2, Mini Cooper, VW Polo, Toyota Yaris ja Honda Jazz.

Kilpailun kovuuden ja eritasoisten varusteluiden vuoksi hintalappu ja tyyli ratkaisee. Cooper ja Polo ovat edullisempia, mutta jos huomioon otetaan suorituskyky ja tyyli, Clio antaa kovan vastuksen isoille nimille tässä erittäin kilpaillussa luokassa.

Ne jotka eivät ole ajaneet Renaultilla aiemmin vaikuttuvat suorituskyvystä ja ominaisuuksista. Ne joilla on jo kokemusta yllättyvät parannuksista, joita Renault on tehnyt. Cliosta löytyy pitkä lista ominaisuuksia ja se miellyttää silmää niin ulkoa kuin sisältäkin.