Tietosuojakäytäntö

Johdanto

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja miten voit päivittää, hallita, viedä ja poistaa tietojasi.

Visiossamme rakennamme erilaisia tuotteita, joiden avulla autojen ostajat ja myyjät voivat tehdä vaivattomia kauppoja. Palveluihimme kuuluvat:

  • AutoUncle-sivustot ja -sovellukset
  • Tuotteet autokauppiaille, kuten AutoUncle Analytics ja AutoUncle Leadbox
  • Tuotteet, jotka integroidaan kolmansien osapuolten sivustoihin, kuten AutoUncle-luokituswidgetit ja AutoUncle Trade-in -moduuli

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Palvelujamme tarjoaa:

AutoUncle ApS
CVR no. 33165544
Klostergade 56 C
8000 Aarhus C
Denmark

Yhteystiedot:
privacy@autouncle.com
+49 (0) 152 58478043

CVR 33165544

Mitä tietoja AutoUncle kerää?

Keräämme tietoja tarjotaksemme parempia palveluita kaikille käyttäjillemme – täydellistä kauppaa etsivistä ostajista tehokasta myyntiä etsiviin myyjiin. Tässä on kolmen tyyppisiä keräämiämme tietoja:

Tiedot, jotka annat meille: vastaanotamme ja tallennamme tietoja, jotka annat liittyen AutoUncle-palveluihin. Esimerkkejä tiedoista ovat sähköpostisi, käyttäjätilisi, kiinnostuneet autot, omistamasi autot, lähettämäsi viestit ostajille ja myyjille ja niin edelleen. Voit halutessasi olla antamatta tiettyjä tietoja, mutta silloin et ehkä pysty hyödyntämään monia AutoUncle-palveluitamme. Tietojesi toimittamisen yhteydessä ilmoitetaan aina, onko luovuttaminen vapaaehtoista vai tarpeellista halutun toimenpiteen suorittamiseksi.

Automaattiset tiedot: vastaanotamme ja tallennamme automaattisesti tietyn tyyppisiä tietoja, kun käytät AutoUncle-palveluita, kuten tietoja käytöstäsi, mukaan lukien vuorovaikutus AutoUncle-palveluiden kautta saatavilla olevan sisällön ja palvelujen kanssa. Kuten monet verkkosivustot, käytämme evästeitä ja muita yksilöllisiä tunnisteita palvelujen toimittamiseen ja parantamiseen. Keräämme tietoja, kuten IP-osoitteen, pyyntösi viittaavan URL-osoitteen ja yksilölliset tunnisteet, kuten selaimesi käyttäjäagentin, laitteesi sijainnin ja virheraportit.

Tiedot, jotka ovat julkisesti saatavilla verkossa: indeksoimme ja tallennamme asiaankuuluvat tiedot, jotka ovat julkisesti saatavilla Internetissä. Esimerkkejä tiedoista ovat tiedot muilla verkkosivuilla myytävistä autoista ja myyjän yhteystiedot (jos saatavilla). Anonymisoimme tai poistamme tämän tyyppiset henkilötiedot huolellisesti, kun alkuperäistä lomaketta ei enää tarvita.

Sosiaalisen median palvelut: AutoUncle antaa sinun rekisteröityä ja kirjautua sisään käyttämällä Facebook-tiliäsi. Jos kirjaudut Facebookin kautta, Facebook pyytää lupaasi jakaa todennustietosi Facebook-tililtäsi AutoUnclelle. Tämä sisältää etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja salatut käyttöoikeustiedot. Saatamme tallentaa nämä tiedot tässä lausunnossa selitettyihin tarkoituksiin, ja niitä voidaan myös käyttää Facebookin kirjautumistietojesi vahvistamiseen joidenkin AutoUnclen ominaisuuksien osalta (kuten auton sivun jakaminen Facebookissa). Facebook kerää nämä tiedot, ja ne toimitetaan meille Facebookin tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti. Voit hallita Facebookista saamiamme tietoja käyttämällä Facebook-tilisi tietosuoja-asetuksia.

Mihin tarkoituksiin AutoUncle käsittelee henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi toimiaksemme, tarjotaksemme ja parantaaksemme AutoUncle-palveluja, joita tarjoamme asiakkaillemme. Näitä tarkoituksia ovat:

  • Autojen etsiminen. Käytämme henkilötietojasi auttaaksemme sinua löytämään sinua kiinnostavia autoja.
  • Myymme autoja. Käytämme henkilötietojasi auttaaksemme sinua autojen mainostamisessa.
  • Autojen markkina-arvon laskeminen. Käytämme henkilökohtaisia tietojasi auttaaksemme sinua laskemaan omien tai muiden autojen markkinahinnan ja mahdollisen myyntiajan.
  • Viestintä ostajan tai myyjän kanssa. Käytämme henkilökohtaisia tietojasi auttaaksemme helpottamaan ostajan ja myyjän välistä viestintää.
  • Tarjoa, korjaa vikoja ja paranna AutoUncle-palveluja. Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme toiminnallisuutta, analysoidaksemme suorituskykyä, korjataksemme virheitä ja parantaaksemme AutoUncle-palveluiden käytettävyyttä ja tehokkuutta.
  • Suositukset ja personointi. Käytämme henkilötietojasi suositellaksemme ominaisuuksia, tuotteita ja palveluja, jotka saattavat kiinnostaa sinua, tunnistaaksemme mieltymyksesi ja personoidaksemme kokemuksesi AutoUncle-palveluista.
  • Viestintä kanssasi. Käytämme henkilötietojasi kommunikoidaksemme kanssasi AutoUncle-palveluihin liittyen eri kanavien kautta (esim. puhelimitse, sähköpostitse, chatissa).
  • Mainonta. Käytämme henkilötietojasi näyttämään kiinnostuksen perusteella mainoksia ominaisuuksista, tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.
  • Tarkoitukset, joihin pyydämme suostumustasi. Saatamme myös pyytää suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tiettyyn tarkoitukseen, jonka ilmoitamme sinulle. Kun annat suostumuksesi siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tiettyä tarkoitusta varten, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jolloin lopetamme tietojesi käsittelyn kyseistä tarkoitusta varten.

Entä evästeet?

Käyttääksemme evästeitä, jotta järjestelmämme voivat tunnistaa selaimesi tai laitteesi ja tarjota sinulle AutoUncle-palveluja. Jos haluat lisätietoja evästeistä ja niiden käytöstä, lue Evästeet.

Jakaako AutoUncle henkilökohtaisia tietojasi?

Emme jaa henkilötietojasi AutoUncle-verkon ulkopuolisten yritysten, organisaatioiden tai henkilöiden kanssa paitsi seuraavissa tapauksissa:

  • Suostumuksellasi: Jaamme henkilötietojasi AutoUncle-verkon ulkopuolelle, kun meillä on suostumuksesi. Esimerkiksi jos haluat lähettää autokauppiaalle vaihtopyynnön AutoUncle-verkkosivustolla tai autokauppiaan verkkosivustolla tai pyytää tarjouksen auton rahoittamisesta.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa: Palkkaamme muita yrityksiä ja henkilöitä suorittamaan toimintoja puolestamme. Esimerkkeinä voidaan mainita tietojen analysointi, maksujen käsittely, sähköpostien turvallinen lähettäminen ja AutoUncle-palvelujen kehittäminen tai optimointi.
  • Lain edellyttämä: Erityistilanteissa ja lainsäädäntöön viitaten saattaa olla tarpeen siirtää tietoja viranomaisille tai poliisille.

Henkilötietojasi luovutetaan AutoUncle-kumppaneillemme, jotka toimittavat palveluita puolestamme, esimerkiksi turvallisia tapoja isännöidä ja varmuuskopioida tietoja sekä palveluita, jotka mahdollistavat turvallisen ja luotettavan sähköpostin lähettämisen. Nämä yhteistyökumppanit käsittelevät henkilötietoja vain AutoUncle:n puolesta ja AutoUncle:n ohjeiden mukaisesti.

Kuinka turvallisia minua koskevat tiedot ovat?

Suunnittelemme järjestelmämme turvallisuutesi ja yksityisyytesi huomioon ottaen.

  • Suojamme tietojesi turvallisuuden siirron aikana käyttämällä SSL-ohjelmistoa (Secure Sockets Layer), joka salaa syöttämäsi tiedot.
  • Katsastamme tietojen keruu-, tallennus- ja käsittelykäytäntömme, jotta estämme luvattoman pääsyn järjestelmiimme.
  • Rajoitamme pääsyn henkilökohtaisiin tietoihin AutoUncle-yhtiön työntekijöihin, alihankkijoihin ja asiamiehiin, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja niiden käsittelyä varten. Kaikkia, joilla on tällainen pääsy, koskevat tiukat sopimusperusteiset salassapitovelvoitteet, ja heitä voidaan rangaista kurinpidollisesti tai irtisanoa, jos he eivät täytä näitä velvoitteita.
  • Sinulle on tärkeää suojautua salasanasi sekä tietokoneidesi, laitteidesi ja sovellustesi luvattomalta käytöltä. Muista kirjautua ulos, kun lopetat jaetun tietokoneen käytön.

Mitä vaihtoehtoja minulla on?

  • Kuten edellä on kuvattu, voit olla antamatta tiettyjä tietoja, mutta tällöin et ehkä pysty hyödyntämään monia AutoUncle-palveluja.
  • Jos et halua vastaanottaa meiltä sähköpostiviestejä, voit peruuttaa tilauksen sähköpostiviestin alareunassa olevasta linkistä tai menemällä käyttäjäasetuksiisi.
  • Jos et halua vastaanottaa sovelluksen sisäisiä ilmoituksia meiltä, säädä ilmoitusasetuksia sovelluksessa tai laitteessasi.

Lisäksi sinulla on sovellettavan lainsäädännön mukaisesti oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi, niiden korjaamista ja poistamista sekä pyytää tietojen siirrettävyyttä. Voit myös vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tapauksissa. Sinulla on milloin tahansa oikeus saada tietoa käsittelemistämme henkilötiedoista, lukuun ottamatta tiettyjä lainsäädännöllisiä poikkeuksia.

Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen, jolloin poistamme henkilötietosi, paitsi jos voimme jatkaa käsittelyä muuhun tarkoitukseen perustuen.

Jos haluat tehdä jotakin näistä asioista, ota yhteyttä osoitteeseen privacy@autouncle.com.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi, jotta voit jatkaa AutoUncle-palveluiden käyttöä niin kauan kuin niitä tarvitaan tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi. Vanhentamme automaattisesti tietyntyyppiset henkilötiedot, kun ne eivät enää ole välttämättömiä AutoUncle-palvelujen tarjoamisen kannalta. Esimerkiksi anonymisoimme huolellisesti kävijäseurannan mistä tahansa IP- tai User-Agent-tiedoista jonkin ajan kuluttua.

Tallentaako AutoUncle henkilötietoja EU:n ulkopuolella?

AutoUncle ei yleensä koskaan säilytä henkilötietoja Euroopan unionin (EU) ulkopuolella. Palvelumme ja tallentamamme henkilötiedot isännöidään ja toimitetaan EU:ssa sijaitsevilta palvelimilta.
Jos joudumme siirtämään tietoja EU:n ulkopuolelle, varmistamme, että tiedot siirretään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti ja sovellettavien tietosuojalakien sallimalla tavalla.

LiveRamp

Kun annat sähköpostiosoitteesi verkkosivustollamme (joko kirjautuaksesi sisään tai tilataksesi uutiskirjeen tai vastaavaa), saatamme jakaa sinusta keräämiämme henkilökohtaisia tai muita tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi (hajautetussa, pseudonyymissä muodossa), IP-osoitteesi tai tietoja selaimestasi tai käyttöjärjestelmästäsi, yhteistyökumppanimme LiveRamp, Inc. ja sen konserniyhtiöt, jotka toimivat yhteisinä rekisterinpitäjinä. LiveRamp käyttää näitä tietoja luodakseen verkkotunnuksen, jonka avulla sinut voidaan tunnistaa laitteissasi. Tämä koodi ei sisällä mitään tunnistettavia henkilötietojasi, eikä LiveRamp käytä sitä sinun uudelleen tunnistamiseen. Sijoitamme tämän koodin ensimmäisen osapuolen evästeeseen tai käytämme LiveRampin evästettä ja sallimme sen käytön online- ja monikanavamainonnassa. Se voidaan jakaa mainoskumppaneidemme ja muiden kolmansien osapuolten mainosyritysten kanssa maailmanlaajuisesti, jotta kiinnostuksen perusteella laadittu sisältö tai kohdennettu mainonta voidaan mahdollistaa koko verkkokokemuksesi ajan (esim. verkossa, sähköpostissa, liitetyissä laitteissa ja sovelluksen sisällä jne.).

Tarkat tiedot LiveRampin tietojenkäsittelytoimista ovat saatavilla LiveRampin tietosuojakäytännössä ja opt-out-mahdollisuudessa täällä: https://liveramp.uk/privacy/service-privacy-policy.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tai kieltää henkilötietojesi käsittely milloin tahansa tämän linkin kautta

Yhteystiedot, Ilmoitukset & Tarkistukset

Jos olet huolissasi AutoUncle-sivuston tietosuojasta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@autouncle.com ja anna perusteellinen kuvaus, niin yritämme ratkaista ongelman puolestasi. Jos haluat valittaa henkilötietojesi käsittelystä, voit tehdä valituksen pääasialliselle valvontaviranomaisellemme, Tanskassa sijaitsevalle Datatilsynetille (www.datatilsynet.dk).

Liiketoimintamme muuttuu jatkuvasti, ja myös tietosuojakäytäntömme muuttuu. Sinun kannattaa tarkistaa verkkosivumme usein nähdäksesi viimeisimmät muutokset. Ellei toisin mainita, nykyinen tietosuojaselosteemme koskee kaikkia tietoja, joita meillä on sinusta ja tilistäsi. Seisomme kuitenkin antamiemme lupausten takana, emmekä koskaan muuta olennaisesti käytäntöjämme ja toimintatapojamme siten, että ne eivät suojaisi vähemmän aiemmin kerättyjä asiakastietoja ilman asianomaisten asiakkaiden suostumusta.

Päivitetty 04-04-2022

Tilin poistoprosessi

Olet aina tervetullut poistamaan ilmaisen AutoUncle-tilisi, mutta harkitse, olisiko sen jättäminen hetkeksi toimimattomaksi parempi vaihtoehto UncleUnkelle. sinulle.

Seuraavat poistetaan pysyvästi:

  • Autot, joita olet suosinut
  • Tallentamasi autohaut
  • Tietosi

Voit poistaa tilisi noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. 1. Kirjaudu sisään
  2. 2. Siirry tietosuojasivulle
  3. 3. Napsauta Poista tili -painiketta ja vahvista poisto.