Ilmainen hinta-arvio pohjautuu
90.387 myynti-ilmoitukseen, jotka on kerätty 5 eri verkkosivustolta

Ota selvää, minkä arvoinen ajoneuvosi on:

Olemme toistaiseksi arvioineet 179.239 ajoneuvoa

Lue lisää AutoUnclen arviointimenetelmästä

Hinta-arviotyökalu auttaa sinua hinnoittelemaan autosi ammattimaisesti.

Optimoi hinta ja myyntiaika
 

sales time and prices

Optimoi hinta suhteessa aikaan, jonka olet valmis odottamaan, että ajoneuvosi menee kaupaksi.

Lisää näkyvyyttä mahdollisten ostajien keskuudessa

similar cars

Tarkkaile vastaavien ajoneuvojen listausta, ja asemoi oma tarjouksesi korkealle hakutuloksissa.

BONUS: 5 hyödyllistä vihjettä helppoon ja nopeaan kaupantekoon

5 tips to sell your car quick

Vältä aloittelijan virheet, lue AutoUnclen 5 vihjettä sujuvaan kaupantekoon.

“Tämä työkalu on nerokas, suosittelen tätä mielelläni ystävilleni ja perheelleni.” – Nicolas C.

Todelliset markkinaperusteiset hinnat käytetyille autoille - ei perustu pelkkään vuosimalliin tai ajokilometreihin. Tähän mennessä AutoUncle on arvioinut 179.239 ajoneuvoa

Autounclen hinta-arviotyökalu perustuu käytettyjen autojen hintojen vertailuun.

Perinteisesti käytettyjen ajoneuvojen hintaa on arvioitu sen mukaan, miten hinta alentuu mittarilukeman ja auton iän karttuessa. Nykyään on selvää, että tämä metodi on epätarkka, sillä todellisuus ei useinkaan vastaa oletuksia.

AutoUnclen arviointi on ensimmäinen laatuaan, jossa markkinoihin pohjautuvaa dataa ei arvioida ennalta määrätyn kaavan mukaan. Sen sijaan arvio tukeutuu todellisiin olosuhteisiin, jotka kulloinkin vaikuttavat käytettyjen ajoneuvojen markkinoihin. Arviointi ottaa huomioon yli 30 muuttujaa (kuten mittarilukeman, varustelutason, vuosimallin, moottorin koon jne.). Tämä takaa, että arvio on aina ajan tasalla ja markkinatilanteen mukainen.

Hanki ilmainen hinta-arvio ajoneuvollesi

Aloita tästä

Lisää ajoneuvojen arvioista: miten AutoUncle arvioi käytettyjä ajoneuvoja?

Riippumatta siitä oletko ostamassa vai myymässä käytettyä ajoneuvoa, on tärkeää tietää, mikä ajoneuvon arvo on markkinoilla. AutoUncle arvioi ajoneuvojen markkina-arvoa tekemällä vertailua merkin, mallin, moottorin, vuosimallin, mittarilukeman, vaihteiston sekä varustelujen osalta muihin internetissä myynnissä oleviin ajoneuvoihin.

AutoUnclen hinta-arviotyökalu määrittelee sopivan myyntihinnan käytettyjen ajoneuvojen markkinoilla. Esimerkiksi mittarilukeman vaikutus hintaan perustuu tilastoihin. Hinta-arvio heijastelee puhtaasti markkinoiden kulloistakin tilannetta. Yksinkertaista auton vuosimalliin, jälleenmyyntihintaan ja mittarilukemaan perustuvaa arvon vähentymistä ei käytetä.

AutoUncle kerää tietoa usealta eri sivustolta, mikä antaa tarkan tilastollisen arvion yksittäisen auton hinnasta.

Vastuuvapauslauseke

AutoUnclen hinta-arviotyökalu on apuväline, joka ei takaa, että ajoneuvosta saa myytäessä määritellyn hinnan. Arvio perustuu Internetissä tehtyyn hintavertailuun ja voi mahdollisesti olla sisällöltään epätarkka, virheellinen tai puuttellinen.

Suosittelemme ajoneuvon kunnon ottamista huomioon aina ennen ostopäätöstä. On myös suotavaa kääntyä ammattilaisen puoleen, jos oma asiantuntemus on puutteellista. AutoUncle ei ole vastuussa ulkopuolisista lähteistä tulevista tiedoista.

Ajoneuvon hinnan arviointi ennen ostoa tai myyntiä

Jos olet myymässä ajoneuvoasi, on keskeistä tietää, mikä on sopiva myyntihinta ennen ilmoituksen tekoa. Hinta on suurelta osin sidoksissa ajoneuvon vuosimalliin, mittarilukemaan, kuntoon ja siihen, mikä vastaavien ajoneuvojen markkinahinta on.

Arvon määräytyminen myytäessä välittäjille vs. yksityisille

Välittäjät tarjoavat ajoneuvoista yleensä vähemmän kuin yksityiset ostajat. Luonnollisesti tämä johtuu siitä, että välittäjän on saatava työlleen katetta. Välittäjän myös odotetaan tekevän autoon parannuksia ja tarjoavan myyntitakuun.

Jos haluat myydä ajoneuvosi nopeasti, tulisi se hinnoitella alle markkinoiden keskiarvon

Myyntihinta riippuu omasta tahdostasi. Jos sinulla on kiire myydä ajoneuvosi tai jos haluat saada nopeasti uuden tilalle, kannattaa hinta asettaa huokeaksi. Mitä alhaisempi hinta sen nopeammin ajoneuvo menee kaupaksi.