Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Renault mallit

Kaikki Renault mallit

autotie.fi, carnext.com ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Renault

Kun sukellamme Renault'n rikkaaseen tarinaan, syvennymme brändiin, joka on ollut yli sadan vuoden ajan autoteollisuuden innovaation perikuva. Perustettu Ranskassa vuonna 1899, Renault on jatkuvasti uurtanut tietään alalla esittelemällä monenlaisia ajoneuvoja, jotka yhdistävät saumattomasti hienostunutta tyyliä, poikkeuksellista tehokkuutta ja huipputeknologiaa.

Renault'n historia

Koko sen loistokkaan historian ajan Renault on jättänyt lähtemättömän jäljen autoteollisuuden maisemaan edelläkävijän hengellään ja horjumattomalla sitoutumisellaan työntämään mahdollisuuksien rajoja. Ikonisesta Renault Type A:sta, yhtiön ensimmäisestä massatuotetusta ajoneuvosta, vallankumoukselliseen Renault Espaceen, maailman ensimmäiseen MPV:hen, Renault on jatkuvasti osoittanut kykynsä uudelleenmääritellä autostandardit.

Omistautuminen kestävään liikkuvuuteen

Lisäksi Renault'n omistautuminen kestävälle liikkuvuudelle erottaa sen todellisena uudistajana. Keskitettyään sähköajoneuvoihin ja sitoutumalla vähentämään hiilidioksidipäästöjä, Renault on noussut eturintamaan siirryttäessä kohti vihreämpää tulevaisuutta. Tarjoamalla laajan valikoiman sähkö- ja hybridimalleja, kuten Renault ZOE ja Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid, brändi jatkaa tiennäyttäjänä ekologisessa liikenteessä.

Formulasta 1 suunnittelijayhteistöihin

Renault'n vaikutus ulottuu paljon pidemmälle kuin sen insinööritaito. Brändin vaikutus populaarikulttuuriin ja moottoriurheiluun on kiistaton. Formula 1:ssä saavutetuista jännittävistä voitoista tunnettujen suunnittelijoiden kanssa tehtyihin yhteistyöhön Renault on viljellyt perintöä, joka ylittää pelkän automaailman.

Autoteollisuuden erinomaisuuden symboli

Rikkaalla menneisyydellään ja horjumattomalla omistautumisellaan innovaatiolle Renault on varmistanut erityisen paikan kuljettajien sydämissä ympäri maailmaa. Sen vaatimattomista alkuajoista nykypäivän saavutuksiin Renault pysyy autoteollisuuden erinomaisuuden symbolina ja voimana, joka muokkaa liikkuvuuden tulevaisuutta.

Sukeltaen Renault-kokoelmaan AutoUnclella

AutoUncle esittelee 1037 käytettyä Renault-autoa, heijastaen brändin suosiota ja monipuolisuutta. Nämä ajoneuvot kattavat mallit vuodesta 1964 viimeisimpiin vuoden 2023 julkaisuihin, esitellen Renault'n jatkuvaa kehitystä ja sitoutumista kuljettajien moninaisiin tarpeisiin.

Hinnoilla, jotka vaihtelevat €1,290:sta €87,900:aan, Renault palvelee laajaa asiakaskuntaa.

Tutustuen Renault'n huippumalleihin

Esittelemme Renault'n malliston, joka tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin ajotottumuksiin ja budjetteihin. Otetaan tarkempi katsaus kahteen erottuvaan malliin:

Kompakti ja tyylikäs Renault Captur

130 auton saatavuudella Renault Captur yhdistää sulavalinjaisen muotoilun vaikuttavaan suorituskykyyn. Olitpa sitten ajamassa kaupungin kaduilla tai viikonloppuseikkailulla, Captur takaa mukavan ja tyylikkään matkan.

Käytännöllinen ja luotettava Renault Trafic

147 listauksella Renault Trafic on käytännöllisyyden ja luotettavuuden huipentuma. Ihanteellinen sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen käyttöön, tämä monipuolinen malli tarjoaa runsaasti tilaa ja älykkäitä ominaisuuksia vastaamaan tarpeisiisi.

Koe Renault'n erinomaisuus näillä poikkeuksellisilla malleilla, jotka tuovat yhteen tyylin, käytännöllisyyden ja luotettavuuden. Valitse sinulle sopiva ja aloita ajamisen ilon matka.

Kaikki automallit for Renault

Kaikki alueet for Renault

Kaikki polttoainetyypit for Renault

Kaikki vuotta for Renault

Kaikki vaihteistotyypi for Renault

Kaikki korimalli for Renault