Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki VW mallit

Kaikki VW mallit

kamux.fi, carnext.com ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Volkswagen VW

Peräisin Saksasta, maasta, joka tunnetaan insinööritaidostaan, Volkswagen on jättänyt jälkensä automaailman sydämiin ympäri maailman. 6038 käytetyn auton listausta AutoUncle-sivustolla osoittavat, että Volkswagenin viehätysvoima on yhtä vahva tänään kuin silloin, kun ensimmäinen Kupla vyöryi tuotannonauhalta.

Volkswagen on synonyymi luotettavuudelle, käytännöllisyydelle ja ajattomalle muotoilulle. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka ovat nostaneet brändin automaailman korkeuksiin. Volkswagenin omistaja on henkilö, joka arvostaa näitä ominaisuuksia ja ymmärtää, että heidän autonsa hillityn eleganttisuuden alla piilee saksalaisen insinööritaidon sydän.

VW:n sitoutuminen kestävään kehitykseen

Volkswagen on aina ollut edelläkävijä ympäristöasioihin liittyvissä kysymyksissä. Tämän vuoksi he ovatkin sitoutuneet sähköiseen ja kestävään liikkuvuuteen kaikissa malleissaan. Innovatiivisesta I.D.3:sta klassiseen Kuplaan, Volkswagen on päättänyt varmistaa, että heidän autonsa ovat osa vihreämpää tulevaisuutta. Oli valintasi sitten käytetty tai upouusi Volkswagen, voit luottaa siihen, että se edustaa osaamistamme kestävän kehityksen eteen.

Tutustu käytettyjen WV-autojen hintahaitariin ja vuosimallivalikoimaan

AutoUncle-sivustolta löytyvien Volkswagen-autojen valikoima ulottuu vuodesta 1970 vuoteen 2023, tarjoten monipuolisia vaihtoehtoja. Vaikka valmistusvuosi vaikuttaa hintaan, myös muut tekijät, kuten ajomäärä, moottori ja yleiskunto, vaikuttavat merkittävästi. Olitpa sitten etsimässä budjettiystävällistä vaihtoehtoa tai ylellisempää menopeliä, Volkswagenin löytyy hintaluokasta 990 eurosta 115 756 euroon. Keskimääräinen hinta pyörii noin 22 780 euron tienoilla, joten Volkswagen tarjoaa tasapainoa hinta-laatusuhteessa, joka vetoaa moniin.

Nauti kestävyydestä käytettyjen Volkswagenien kanssa

Volkswagen-autoista tunnetaan niiden luotettavuus, oli kyseessä sitten käytetty tai uusi malli. AutoUnclen hintavertailutyökalulla voit vertailla eri malleja ja hintoja, jotta teet aina tietoisen päätöksen. Tämä ominaisuus tekee käytetyn Volkswagenin ostamisesta helpompaa ja nautinnollisempaa kuin koskaan.

Suosituimmat VW-mallit

Kun puhutaan suosiosta ja asiakastyytyväisyydestä, tietyt Volkswagen-mallit erottuvat joukosta. Ne ovat tulleet brändin sitoutumisen laadun, suorituskyvyn ja muotoilun symboleiksi, resonoiden kuljettajien kanssa ympäri maailman. Nämä mallit ovat kestäneet aikaa ja myös kehittyneet, sisältäen uusimmat teknologiat ja kestävän kehityksen standardit. Sukellamme syvemmälle ja tutkimme kolmea Volkswagenin mallia, jotka ovat jatkuvasti lumonneet Volkswagenin ystäviä.

VW Passat

Listan kärjessä on VW Passat. Tarjolla on 1210 tätä mallia, joka ilmentää kaikkea, mitä Volkswagen edustaa - laatua, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Se on auto, joka sopii täydellisesti niin maantieajoon kuin kaupungilla liikkumiseen, mikä tekee siitä monien suosikin.

VW Transporter

Seuraavaksi meillä on VW Transporter. AutoUncle-sivustolla luetteloidut 676 näitä monikäyttöisiä työjuhtia tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat luotettavan auton niin työhön kuin vapaa-aikaan.

VW Golf

Viimeiseksi meillä on ikoninen VW Golf. Tarjolla on 1420 tätä mallia, ja Golf pysyy jatkuvasti Volkswagenin sitoutumisen kompaktiin tehokkuuteen ja suorituskykyyn symbolina. Se on auto, jota rakastavat niin perheet kuin kaupunkilaisetkin sen täydellisen käytännöllisyyden ja hauskuuden vuoksi.

Hanki Volkswagenisi nyt!

Jos etsit luotettavaa ja ajatonta autoa, AutoUnclella on täydellinen valikoima käytettyjä Volkswagen-autoja valittavana. Hyödynnä tämä mahdollisuus ja varmista, että saat oman Volkswagenisi tänään! Voit löytää täydellisen auton muutamalla klikkauksella.

Kaikki automallit for VW

Kaikki alueet for VW

Kaikki polttoainetyypit for VW

Kaikki vuotta for VW

Kaikki vaihteistotyypi for VW

Kaikki korimalli for VW