Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Nissan mallit

Kaikki Nissan mallit

autokilta.fi, carnext.com ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Nissan

Japanilainen autonvalmistaja Nissan, perustettu vuonna 1933, on lujasti istuttanut juurensa syvälle maailmanlaajuiseen autoteollisuuden maisemaan, tullen teollisuuden rikkaan perinnön erottamattomaksi osaksi. Taukoamattomalla pyrkimyksellään erinomaisuuteen Nissan on jatkuvasti työntänyt autoteollisuuden suunnittelun, tekniikan ja teknologian rajoja, asettanut uusia standardeja ja määritellyt uudelleen, mitä ajaminen tarkoittaa.

Löydä merkittävä kokoelma Nissan-autoja

AutoUnclella olemme ylpeitä laajasta Nissan-varastostamme, joka esittelee vaikuttavan kokoelman 2,305 käytettyä autoa myynnissä. Ajattomista klassikoista vuodelta 1990 aina viimeisimpiin vuoden 2023 julkaisuihin valikoimamme korostaa Nissanin kestävää läsnäoloa markkinoilla ja sen huomattavaa sopeutumiskykyä vastaamaan muuttuviin kuluttajien tarpeisiin.

Etsitpä sitten budjettiystävällistä vaihtoehtoa tai pyrit premium-ajokokemukseen, meillä on laaja valikoima Nissan-autoja, jotka vastaavat jokaista budjettia, hinnoilla vaihdellen €590:sta €94,890:aan.

Nissan - missä perinne kohtaa innovaation avoimella tiellä

Tunnetaan tinkimättömästä sitoutumisestaan yhdistämään perinne ja innovaatio, Nissan on hallinnut ajoneuvojen luomisen taidetta, jotka ylittävät pelkän kuljetuksen, muuttuen saumattomiksi kuljettajan elämäntavan ja persoonallisuuden jatkeiksi. Jokainen Nissan-malli on huolellisesti valmistettu palvelemaan erottuvien kuljettajien ainutlaatuisia tarpeita ja toiveita, tarjoten ajokokemuksen, joka on sekä kiihottava että rikastuttava.

Sleekistä ja ketteristä kaupunkiautoista, jotka sujuvasti navigoivat vilkkaiden katujen läpi, jykeviin ja monipuolisiin maastureihin, jotka valloittavat vaativat maastot vaivattomasti, Nissanin monipuolinen mallisto esittelee sen tinkimätöntä sitoutumista vastaamaan erilaisiin ajotottumuksiin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä sähköisten urheiluautojen sähköistävä suorituskyky, sedanien käytännöllisyys ja tehokkuus tai SUV-autojen määräävä läsnäolo, Nissanin ajoneuvot ilmentävät täydellistä tyylin, sisällön ja monipuolisuuden tasapainoa.

Yli kahdeksan vuosikymmenen autoteollisuuden erinomaisuuden perintönä Nissan jatkaa liikkuvuuden tulevaisuuden muovaamista, luomalla innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat ajokokemusta, edistävät kestävyyttä ja määrittelevät uudelleen kuljetuksen mahdollisuudet. Kun autoteollisuus kehittyy, Nissan pysyy eturintamassa, ajaa edistystä ja inspiroi seuraavan sukupolven autoharrastajia.

Maailmassa, jossa ajaminen on enemmän kuin vain tapa päästä pisteestä A pisteeseen B, Nissan seisoo korkealla autoteollisuuden nerouden majakkana, mahdollistaen kuljettajille avoimen tien omaksumisen luottamuksella, tyylillä ja seikkailun tunteella.

Suositut Nissan-mallit AutoUnclella

Jokainen Nissan-malli ilmentää brändin sitoutumista laatuun, innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen, tehden siitä luotettavan valinnan erottuville kuljettajille.

Huippumallit ovat:

  • Nissan Qashqai
  • Nissan Leaf
  • Nissan Juke

Nissan Qashqai

Suosioluettelon kärjessä on tunnettu Nissan Qashqai, joka kerskuu vaikuttavalla saatavuudellaan 983 autoa. Tämä poikkeuksellinen crossover-SUV yhdistää saumattomasti kaupunkilaisen eleganssin huomattavalla maastoajo-kyvyllä, tehden siitä perheiden ja seikkailunhaluisten ensisijaisen valinnan. Sen monipuolisten ominaisuuksien ja tyylikkään muotoilun ansiosta Nissan Qashqai jatkaa sydämien lumoamista ja asettaa uusia standardeja autoteollisuudelle. Koe täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja jännitystä Qashqain kanssa, todellinen ikoni, joka ei koskaan petä.

Nissan Leaf

Nissan Leaf, jolla on yhteensä 258 autoa saatavilla, edustaa Nissanin rohkeaa siirtymistä sähköajoneuvojen segmenttiin, tarjoten kestävän ja erittäin tehokkaan ajoratkaisun, joka vastaa kasvavaa kysyntää ekologisille liikennevaihtoehdoille. Sen huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun avulla Nissan Leaf pyrkii mullistamaan tapamme matkustaa ja edistämään kaikille vihreämpää tulevaisuutta.

Nissan Juke

Lopuksi, Nissan Juke on poikkeuksellinen kompakti SUV, joka yhdistää täydellisesti urheilullisen estetiikan ja käytännölliset ominaisuudet, tehden siitä ehdottoman suosikin nuorten ja nuorten sydämessä olevien keskuudessa. Sen tyylikkäällä muotoilulla, voimakkaalla suorituskyvyllä ja edistyneellä teknologialla Nissan Juke tarjoaa vertaansa vailla olevan ajokokemuksen. Olitpa sitten risteilemässä kaupungin kaduilla tai aloittamassa seikkailullista maantiematkaa, tämä huomattava ajoneuvo ei koskaan petä. Laajalla valikoimalla 188 autoa saatavilla voit helposti löytää täydellisen Nissan Juken, joka vastaa tyyliäsi ja mieltymyksiäsi. Valmistaudu kääntämään päitä ja nauttimaan jokaisesta hetkestä tiellä poikkeuksellisen Nissan Juken kanssa.