Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Ford mallit

Kaikki Ford mallit

autosalpa.fi, autokilta.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Ford

Sydänmaan amerikkalaisen automotiivisen innovaation keskipisteestä on syntynyt Ford, brändi joka symboloi sinnikkyyttä, edistystä ja tinkimätöntä huippuosaamisen tavoittelua. Detroitiin, Michiganiin syntynyt Ford on kaiverrettu automobiilihistorian kirjoihin vallankumouksellisten valmistustekniikoidensa ja ikonisten malliensa kautta. Tyypillinen Fordin omistaja on henkilö, joka arvostaa luotettavuutta, suorituskykyä ja ajatonta tyyliä, joka resonoi brändin rikkaan perinteen kanssa.

Fordin arvojen ja teknologiaan panostamisen yhdistelmä on mahdollistanut uusimman sukupolven tuotteiden kehittämisen, jotka rikkovat automobiilien suorituskyvyn rajoja. Ikonisten mallien kuten Mustangin ja Focusin lisäksi myös mallistoon kuuluvat monipuoliset crossoverit kuten Escape, Edge ja Explorer – Ford on ollut perheiden autotalleissa vuosikymmenten ajan. Sen EcoBoost®-moottorit tarjoavat ennenkokematonta polttoainetehokkuutta, kun taas Sync®-viihdejärjestelmä tarjoaa kuljettajille kattavan valikoiman teknologisia ominaisuuksia.

Ford on enemmän kuin autolaite – se on Amerikan symboli, joka edustaa kovaa työtä, hyviä arvoja ja edistystä. Kestävien valmistusprosessien sitoumuksensa ja yhteisöjen tukemisen myötä Ford johtaa automotiivisen innovaation tietä. Se on brändi, joka inspiroi kuljettajia ympäri maailmaa eteenpäin yhdessä pyrkimyksessä saavuttaa suuruutta.

Fordin läsnäolon tutkiminen AutoUnclessa

AutoUnclessa on uskomaton 4788 myytävää Ford-autoa. Tämä merkittävä luku kuvastaa Fordin jatkuvaa suosiota ja sitä luottamusta, joka ihmisillä on sen ajoneuvoja kohtaan. Ford-autojen valikoima ulottuu vuosien 1962 valmistetuista malleista aina vuoteen 2023 saakka, mikä on vahva todiste AutoUnclessa olevasta laajasta valikoimasta.

Hinnoittelun osalta AutoUnclessa palvelee laajaa ostajakontaktia. Tarjoamme vaihtoehtoja kaikille, aina 500 euron budjettivaihtoehdosta korkealuokkaiseen luksusmalliin, joka on hinnoiteltu 121602 euroon saakka.

Fordin kolme suosituinta mallia AutoUnclessa

Sukellamme nyt Fordin ihailluimpien mallien maailmaan, niihin, jotka ovat vanginneet autoharrastajien huomion ja jättäneet lähtemättömän jäljen automobiilimaailmaan. Nämä ovat niitä ajoneuvoja, jotka edustavat parhaimmillaan Fordin insinööritaitoa, muotoiluaestetiikkaa ja teknologiaa. On tärkeää huomata, että vaikka Ford tarjoaa laajan valikoiman malleja, kolme niistä ovat erityisesti resonoineet kuljettajien ja automobiilien asiantuntijoiden kanssa vahvistaen asemansa Fordin tarjoomuksen huipulla. Paljastetaan nämä kolme timanttia Fordin mallistosta niiden suosion perusteella AutoUnclessa.

Ford Focus

Johtavana mallina on Ford Focus, jota on listattu 991 autoa. Tunnettu dynaamisista ajo-ominaisuuksistaan, polttoainetehokkuudestaan ja uusimman teknologian hyödyntämisestään, Ford Focus tarjoaa osallistavan ajokokemuksen, joka erottaa sen kompaktien autojen segmentissä.

Ford Transit

Toiseksi tulee Ford Transit, josta on saatavilla 705 yksikköä. Yhtenä monipuolisimmista ja luotettavimmista kaupallisista ajoneuvoista, Ford Transit on tullut luotettavaksi liittolaiseksi yrityksille ympäri maailmaa.

Ford Fiesta

Lopuksi meillä on Ford Fiesta, jonka saatavilla on 604 autoa. Fiesta on todiste Fordin kyvystä yhdistää hauskuus, tehokkuus ja käytännöllisyys kompaktiin pakettiin. Sen ketterä ohjattavuus ja urheilullinen luonne tekevät siitä suosikin kaupunkiasukkaiden ja nuorten kuljettajien keskuudessa.

Resilienssin, innovaation ja edistyksen perintö automobiiliteollisuudessa

Jokaisessa Ford-autossa kulkee mukana tarina amerikkalaisesta sinnikkyydestä, innovaatiosta ja sitoutumisesta kehitykseen. Jokaisen uuden omistajan myötä tämä tarina vahvistuu entisestään, ja heistä tulee osa Fordin matkaa, vahvistaen siten sidettä brändin ja sen uskollisten harrastajien yhteisön välillä. Omistaa Ford tarkoittaa olla osa perintöä, joka jatkaa automobiiliteollisuuden tulevaisuuden muovaamista.