Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

306 käytetyt Ford Mondeo olivat hinta tarkistettiin

306 käytetyt Ford Mondeo olivat hinta tarkistettiin

autosalpa.fi, kamux.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Ford Mondeo - Luotettava matkakumppani

Ford on merkki, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti luotettavuudestaan ja edullisuudestaan. Ford Mondeo on yksi Fordin tunnetuimmista malleista, joka on palvellut kuljettajia jo vuosikymmenten ajan. Tässä artikkelissa sukellamme Ford Mondeon maailmaan ja tutustumme sen erityispiirteisiin ja siihen, miksi se on edelleen suosittu valinta käytettynä autona.

Ford Mondeon Historia

Ford Mondeo lanseerattiin vuonna 1993 ja se tuli nopeasti suosituksi keskiluokan perheautojen segmentissä. Malli on uudistunut useita kertoja vuosien varrella, mutta sen perusajatus on pysynyt samana: tarjota tilava ja luotettava auto kohtuulliseen hintaan.

Hinnat ja Arvo

AutoUncle-palvelun mukaan Ford Mondeon keskimääräinen hinta on 16 900 €. Hinnat vaihtelevat 9 850 € ja 28 900 € välillä riippuen vuosimallista ja varustelutasosta.

Väri Valinnat

Valkoinen on Ford Mondeon yleisin väri, jota seuraa musta ja harmaa. Värivalinta voi vaikuttaa auton jälleenmyyntiarvoon, joten se on tärkeä tekijä ostopäätöstä tehdessä.

Polttoaine Vaihtoehdot

Ford Mondeo on saatavilla monilla eri polttoainevaihtoehdoilla. Top 3 polttoainetyyppiä ovat diesel, bensiini ja hybrid. Jokaisella polttoainetyypillä on omat hyötynsä ja haittansa, ja ne tulisi ottaa huomioon auton valinnassa.

Varustelu ja Lisävarusteet

Ford Mondeo tarjoaa monia varusteluvaihtoehtoja, kuten Trend ja Vignale. Varustelutaso vaikuttaa auton hintaan ja mukavuuteen, joten sen valintaan kannattaa panostaa.

Ford Mondeon Kilpailijat

Mondeo kilpailee markkinoilla monien muiden keskiluokan autojen kanssa. Mallit kuten Volkswagen Passat ja Opel Insignia ovat sen pääkilpailijoita. Kuitenkin Mondeon luotettavuus ja kohtuullinen hinta tekevät siitä vahvan kilpailijan tässä segmentissä.

Ostajan Opas

Käytettyä Ford Mondeota ostaessa on tärkeää tarkistaa auton kunto, huoltohistoria ja mahdolliset vauriot. AutoUncle-palvelu auttaa sinua vertailemaan eri autoja ja löytämään parhaat tarjoukset.

UKK

Kuinka paljon käytetty Ford Mondeo maksaa?

Keskimäärin 16 900 €, mutta hinta vaihtelee vuosimallista ja varustelutasosta riippuen.

Mitä värejä Ford Mondeo tulee?

Yleisimmät värit ovat valkoinen, musta ja harmaa.

Mistä vuosista käytetty Ford Mondeo on saatavilla AutoUncle-palvelussa?

Vuosilta 2014–2020.

Mitkä polttoainetyypit Ford Mondeo tulee?

Suosituimmat polttoainetyypit ovat diesel, bensiini ja hybrid.

Onko käytetyn Ford Mondeon investointi viisas päätös?

Kyllä, se on tunnettu kestävyydestään ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan.

Yhteenveto

Ford Mondeo on ollut luotettava matkakumppani monille kuljettajille vuosikymmenten ajan. Sen tilavuus, mukavuus ja luotettavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niin perheille kuin yksittäisille kuljettajillekin. AutoUncle-palvelun avulla voit löytää parhaat tarjoukset ja tehdä ostopäätöksen tietoisena ja luottavaisena.