Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

207 käytetyt Volvo V40 olivat hinta tarkistettiin

207 käytetyt Volvo V40 olivat hinta tarkistettiin

kayttoauto.fi, carnext.com ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Volvo V40

Etu

  • Luokkansa alhaisimmat kulutuslukemat.
  • Muotoilultaan yksi parhaimmista.
  • Rakenteellisesti vahvaa Volvo –laatua.
  • Hyvät lisävarusteet kautta malliston.

Haitta

  • Ohjautuvuus ei lämmitä. Ajokokemus tuntuu irrallistelta.
  • Sisustan suunittelu jättää toivomisen varaa, erityisesti mittaristo.

Kuvaus

Volvo V40 on tyylikäs ja moderni viisiovinen perheauto. Se tuli markkinoille vuonna 2012 tuoden samalla vanhan V40 nimen takaisin Volvon mallistoon. Viimeinen kyseisellä nimellä varustettu auto poistui tuotannosta vuonna 2004. Volvo palkkasi amerikkalaisn Chris Benjaminin suunnittelemaan auton ulkoasun, ja on myönnettävä, että lopputulos on onnistunut. V40 on omaleimainen ja erittäin modernin oloinen auto.

Moottorivalikoima on yksinkertainen, mutta tehokas kautta malliston. Kaksi 1.6 litraista ecoboost bensiinimallia on saatavina 150 tai 180 hevosvoimaisena. Toinen bensiinivaihtoehto on vahva 254 Hp 2.5 litrainen kone. Diesel vaihtoehdot ovat 1.6 litrainen Ford Duratorq ja 2 litrainen I5 Volvo diesel. Jälkimmäinen on saatavina 150 tai 177 heppaisena. 1.6 Duratorq:in kulutus on luokkansa parhaimmistoa, ja kulutus yleensäkin on hyvä kautta malliston, sillä valittavana on kolme eri ajotilaa (Elegance, Eco ja Performance).

Varustelutaso on hyvä kautta V40 malliston, sillä automaattinen ilmastointi, bluetooh ja 5 tuuman viihdenäyttö sekä luistonesto tulevat vakiona. Tasot on nimetty ES, SE ja SE lux, joista yläpään lisukkeisiin kuuluu mm. avaimeton käynnistys ja täysi nahkaverhoilu. Kuten olettaa saattaa V40 on perheautojen tavoin 5 tähden NCAP luokkaa, ja kaikista malleista löytyy myös jalankulkijoiden turvatyyny. Auto ei siten ole paitsi yksi turvallisimmista ajaa, myös yksi turvallisimmista tulla päälle ajetuksi!

Johtopäätös

Muotoilun ja suorituskyvyn suhteen Volvo V40 kovimmat kilpailijat ovat BMW 1-Series ja VW Golf. Mitä tulee ajonautintoon, täytyy todeta, että Volvo pärjää Golfille mutta ei BMW:lle. Se kuitenkin nousee TOP-3 joukkoon viistoperäisten perheautojen sarjassa, joten se kannattaa ottaa harkintaan.

Kaikki alueet for Volvo V40

Kaikki polttoainetyypit for Volvo V40

Kaikki vuotta for Volvo V40

Kaikki vaihteistotyypi for Volvo V40

Kaikki korimalli for Volvo V40

Kaikki varustekokoonpano for Volvo V40

Auto myyty!

Olemme ohjanneet sinut uudelleen luetteloon vastaavista autoista, jotka löysimme ja joiden uskomme kiinnostavan sinua.