Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Volvo mallit

Kaikki Volvo mallit

carnext.com, suursavonauto.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Volvo

Peräisin Ruotsin rauhallisilta maisemilta, Volvo henkii turvallisuutta, yksinkertaisuutta ja kestävyyttä. Merkin filosofia resonoi syvästi niiden kanssa, jotka arvostavat näitä ominaisuuksia, luoden kestävän yhteyden tekstin ulkopuolelle. Tavallinen Volvo-asiakas on vaativa, ympäristötietoinen ja arvostaa merkin sitoutumista turvallisuuteen ja laatuun.

Löydä käytettyjä Volvon autoja AutoUnclen valikoimasta

Hämmästyttävät 4970 käytettyä Volvoa on listattu AutoUncle-palveluun, mikä osoittaa, että tuotemerkki jatkaa suositun valinnan olemista autoharrastajien keskuudessa. Vuosimallit 1958 - 2024 tarjoavat lumoavan matkan Volvon historiaan, esitellen ajoneuvoja, jotka ovat kestäneet ajan testin ja edelleen houkuttelevat harrastajia. Vanhemmat mallit ovat pysyviä maamerkkejä autoteollisuuden muotoilussa, ilmentäen sitä yksinkertaisuutta ja kestävyyttä, joka on tullut Volvon määritelmäksi. Uudemmat tarjoukset heijastavat merkin tulevaisuuteen suuntautunutta etosia, sisältäen edistyneitä turvallisuusominaisuuksia, kestäviä teknologioita ja hienostuneita esteettisiä suunnitteluita.

Tämä laaja valinnanvapaus mahdollistaa mahdollisille ostajille Volvon auton, joka vastaa täsmälleen heidän tarpeitaan ja mieltymyksiään, olivat he sitten kiinnostuneita vanhojen klassikoiden nostalgisesta viehätyksestä vai modernien versioiden innovatiivisesta vetovoimasta. Juuri tämä ainutlaatuinen yhdistelmä perintöä ja innovaatiota varmistaa Volvon jatkuvan resonanssin vaativan, ympäristötietoisen yleisön keskuudessa.

Pre-owned Volvo-autojen hinnoittelun tulkinta

Käytettyjen Volvojen hinnoitteluvaihtelut heijastavat merkin monipuolista vetovoimaa. Hinnat vaihtelevat vaatimattomista 1500 €:sta vaikuttaviin 112971 €:iin, ja Volvo palvelee laajaa talouskirjoa. Keskihinta on mukavat 36600 €, mikä osoittaa merkin aseman keski-premium-segmentissä automarkkinoilla.

Suosituimmat Volvo-mallit AutoUnclessa

Tässä osiossa tarjotaan näkemyksiä siitä, mitkä Volvo-autot ovat varastaneet huomion ja tulleet suosituimmiksi valinnoiksi ostajien keskuudessa.

Volvo XC60

Lukuisien vaihtoehtojen joukosta Volvo XC60 nousee suosituimmaksi malliksi, ja sitä on saatavilla 1177 kappaletta. Tämä malli ilmentää Volvon sitoutumista turvallisuuteen, ylellisyyteen ja ympäristövastuuseen, mikä tekee siitä monen suosikin.

Volvo V60

Toiseksi suosituimpana mallina on Volvo V60, jota on listattu 1017 kappaletta. Tämä malli tunnetaan tilavasta sisätilastaan ja ylivertaisesta mukavuudestaan, mikä vetoaa niihin, jotka arvostavat käytännöllistä mutta ylellistä ajokokemusta.

Volvo XC40

Kolmantena sijoittuu Volvo XC40, jota on saatavilla 540 kappaletta. Tämä kompakti SUV kuvastaa Volvon siirtymistä kaupunkimaasturien segmenttiin, tarjoten suorituskykyä ja kompaktiutta turvallisuudesta ja ylellisyydestä tinkimättä.

Jokainen Volvo-auto kertoo tarinan intohimosta, innovaatiosta ja päättäväisestä pyrkimyksestä turvallisuuden ja kestävyyden suhteen. Sitä mukaa kun jokainen uusi omistaja lisää tarinaan, siitä tulee jaettu matka löytämisen ja kasvun parissa, korostaen vahvaa sidettä Volvon ja sen uskollisten harrastajien yhteisön välillä.