Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Skoda mallit

Kaikki Skoda mallit

Tori, autosalpa.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Skoda

Tšekin tasavallan sydämessä vuonna 1895 syntyi merkki, joka muotoilisi liikkuvuuden tulevaisuuden - Skoda. Vuosien varrella Skoda on tullut symboliksi tšekkiläiselle innovaatiolle, sitkeydelle ja tinkimättömälle laadulle. Yli vuosisadan kestävällä rikkaalla historiallaan Skodan matka todistaa sen jatkuvasta pyrkimyksestä erinomaisuuteen ja sitoutumisestaan tarjoamaan arvopohjaisia liikkuvuusratkaisuja.

Tutustu käytettyihin Skoda-malleihin vaikuttavassa kokoelmassamme

AutoUncle listaa tällä hetkellä vaikuttavat 4501 käytettyä Skoda-autoa myytävänä. Tämä luku osoittaa paitsi Skoda-merkin jatkuvan vetovoiman myös heijastaa sen laajaa suosiota erilaisten kuljettajademografioiden keskuudessa. Skodan tarjonta ulottuu malleista, jotka on valmistettu jo vuonna 1999, aina uusimpiin 2023 julkaisuihin, mikä peilaa merkin sopeutumiskykyä ja sen jatkuvaa kehittymistä autoteollisuuden trendien ja kuluttajien mieltymysten mukaisesti.

Valikoima vaihtoehtoja joka budjettiin

Skodan hinnoittelustrategia on yhtä monipuolinen kuin sen mallisto. Käytettyjen autojen hintojen vaihdellessa vaatimattomasta €1700:sta premium-tason €75420:een, Skoda tekee laadukkaasta liikkuvuudesta saatavilla kaikille, riippumatta budjettirajoituksista. Olitpa sitten ensikertalainen ostaja, joka etsii edullista pääsyä ajamisen maailmaan, tai kokenut autoilija, joka etsii huippuluokan ajoneuvoa, Skodalla on sinulle jotakin tarjottavaa.

Sukella Skodan huippumalleihin

Skodan valikoima sisältää lukuisia malleja, jotka on suunniteltu huolellisesti ja jotka on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla oleva ajokokemus. Pienistä kaupunkiautoista tilaviin SUV-malleihin, Skodan valikoima vastaa monenlaisiin ajomieltymyksiin ja tarpeisiin.

Aloittaessasi matkasi löytääksesi täydellisen Skodan, tarkastellaan lähemmin joitakin merkin huippumalleja, niiden keskeisiä ominaisuuksia ja sitä, mikä tekee niistä erottuvia autoteollisuuden huippuosaamisessa. Nämä mallit eivät ainoastaan kiteytä Skodan kekseliäisyyttä, vaan myös korostavat merkin omistautumista autojen tuottamiseen, jotka todella puhuttelevat kuluttajia.

Skoda Octavia

Luettelon suosituimmista Skoda-malleista kärjessä on Skoda Octavia. AutoUnclella on listattuna 1665 Octaviaa. Octavia on osoitus Skodan kyvystä yhdistää käytännöllisyys, suorituskyky ja edullisuus yhteen pakettiin. Tämä malli vetoaa kuljettajiin, jotka arvostavat luotettavuutta ja tehokkuutta tinkimättä tyylistä ja mukavuudesta.

Skoda Superb

Seuraavana on Skoda Superb, jota on saatavilla 800 autoa. Kuten nimi vihjaa, Superb edustaa Skodan näkemystä ylellisyydestä. Se yhdistää tyylikkään muotoilun, innovatiivisen teknologian ja ylivoimaisen mukavuuden, tehden siitä suosikin niille, jotka etsivät ripausta eleganssia ajoissaan.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq sijoittuu kolmanneksi 442 autolla. Tämä malli kiteyttää Skodan näkemyksen monipuolisesta SUV:sta, joka on yhtä kotonaan kaupungin kaduilla kuin se on poissa valtateiltä. Kodiaq löytää täydellisen tasapainon seikkailun ja mukavuuden välillä, tarjoten tilavat sisätilat, vankan suorituskyvyn ja edistyneet turvaominaisuudet.

Kaikki automallit for Skoda

Kaikki alueet for Skoda

Kaikki polttoainetyypit for Skoda

Kaikki vuotta for Skoda

Kaikki vaihteistotyypi for Skoda

Kaikki korimalli for Skoda