Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Seat mallit

Kaikki Seat mallit

suursavonauto.fi, autokilta.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Seat

Kun uppoudumme Seatin kiehtovaan tarinaan, siirrymme heti Espanjan henkeäsalpaaviin maisemiin. Kosmopoliittisesta Barcelonan kaupungista, jossa se syntyi vuonna 1950, Seat on kehittynyt valtion omistamasta teollisuusyrityksestä maailmanlaajuisesti tunnustetuksi merkiksi, joka on ylpeästi yhteydessä arvostettuun Volkswagen-konserniin.

Koko sen loistokkaan historian ajan Seat on pysynyt synonyyminä huippuluokan muotoilulle, huumaavalle suorituskyvylle ja mullistavalle teknologialle, ja se ilmentää espanjalaista innovaatiota jokaisessa huolellisesti valmistetussa ajoneuvossa, joka lähtee tuotantolinjalta.

Hartaudella sitoutuneena erinomaisuuteen ja jatkuvasti pyrkien täydellisyyteen, Seat jatkaa autoteollisuuden rajojen uudelleen määrittelyä, vangiten sydämiä ja mieliä ympäri maailmaa.

Seatin määrittävät ominaisuudet

Seat-merkki erottuu useilla huomionarvoisilla piirteillä, jotka korostavat sen ainutlaatuista yhdistelmää espanjalaisesta tyylistä ja saksalaisesta insinööritaidosta. Ennen kaikkea Seat-ajoneuvot ylpeilevät erottuvalla muotoilukielellä, joka heijastaa Espanjan elävää kulttuuria ja intohimoa. Sen autot ovat tunnettuja niiden sulavista linjoista, rohkeista väreistä ja eloisasta estetiikasta, jotka kaikuvat maan elävissä maisemissa ja dynaamisissa kaupunkinäkymissä.

Lisäksi Seat on synonyymi suorituskyvylle ja tarjoaa jännittävän, mutta vakauden ajokokemuksen. Merkin sitoutuminen innovaatioihin korostuu sen uusimmissa malleissa, jotka sisältävät huipputekniikkaa parantuneen turvallisuuden, yhteydenpidon ja ajamisen avustuksen osalta.

Lopuksi, Seat on ylpeä kestävyyteen sitoutumisestaan. Integroimalla sähköteknologiaa mallistoon ja toteuttamalla ympäristöystävällisiä valmistuskäytäntöjä Seat ei vain edistä tuotevalikoimaansa, vaan myös edistää kestävämpää tulevaisuutta.

Lyhyesti sanottuna, Seatin muotoiluestetiikka, suorituskyvyn korostaminen, teknologinen innovaatio ja kestävyyteen sitoutuminen yhdessä lisäävät sen vetovoimaa ja asettavat standardin autoteollisuudelle.

Seat-autot AutoUnclella

AutoUnclella on tällä hetkellä listattuna 730 käytettyä Seat-autoa myytävänä, mikä osoittaa tämän espanjalaisen merkin vetovoiman ja suosion. Nämä ajoneuvot kattavat vaikuttavan ajanjakson vuodesta 1996 aina uusimpiin 2023 malleihin, heijastaen Seatin jatkuvaa kehitystä ja sitoutumista pysymään autotrendien eturintamassa.

Paljonko käytetty Seat maksaa?

Hinnoittelun suhteen Seat tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja erilaisiin asiakastarpeisiin. AutoUnclella käytettyjen Seat-autojen hinnat vaihtelevat €1,490 alkaen aina premium-tason €57,900 hintaan. Tämä monipuolinen hinnoittelustrategia heijastaa Seatin sitoutumista tekemään liikkuvuudesta saatavilla kaikille, riippumatta budjettirajoituksista.

Dynaamisen suorituskyvyn ja käytännöllisyyden symboli

AutoUnclella eniten listattujen Seat-mallien listan kärjessä on Seat Leon, 159 autolla. Leon yhdistää jokaisessa Seat-ajoneuvossa kulkevan urheilullisen DNA:n käytännöllisiin ominaisuuksiin ja innovatiiviseen teknologiaan. Tätä kompaktia perheautoa arvostetaan sen ketterän ajotuntuman, polttoainetehokkaiden moottorien ja tilavien sisätilojen vuoksi, tehden siitä suosikin niille, jotka etsivät nautittavaa, mutta käytännöllistä ajokokemusta.

Monipuolinen merkki

Seatin matka ei ole vain autojen tuottamista; se on kokemusten luomista, tunteiden herättämistä ja arkisen ajamisen muuttamista iloiseksi seikkailuksi. Tämä merkki vetoaa niihin, jotka arvostavat tyyliä, suorituskykyä ja innovaatiota, houkutellen monenlaisia ostajia nuorista ammattilaisista kasvaviin perheisiin. Sen rikas historia yhdistettynä eteenpäin suuntautuvaan lähestymistapaan tekee Seatista merkin, joka jatkaa inspirointia ja innostusta.

Muutoksen omaksuminen ja eteenpäin siirtyminen

Katsoessamme eteenpäin, Seat ei näytä hidastavan vauhtiaan. Merkki jatkaa innovoinnin parissa, työntäen auton suunnittelun ja teknologian rajoja. Elektrifikaation integroimisesta mallistoon digitaalisen teknologian hyödyntämiseen parantuneen yhteydenpidon vuoksi, Seat jatkaa kehittymistä, valmiina ottamaan vastaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jatkaessamme Seatin matkan tarkkailua voimme odottaa näkevämme merkin vahvistavan asemansa autoteollisuuden innovaation johtajana, toimittamalla ajoneuvoja, jotka eivät vain täytä, vaan ylittävät tämän päivän valikoivien kuljettajien odotukset.

Kaikki automallit for Seat

Kaikki alueet for Seat

Kaikki polttoainetyypit for Seat

Kaikki vuotta for Seat

Kaikki vaihteistotyypi for Seat

Kaikki korimalli for Seat