161 käytetyt Seat Leon olivat hinta tarkistettiin

161 käytetyt Seat Leon olivat hinta tarkistettiin

kamux.fi, autotie.fi, kayttoauto.fi ja 17 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Reilu hinta

Hyvä hinta

Reilu hinta

Hieman tyyris

Kallis

Tilaa ilmoitus alennetuista hinnoista

Seat Leon ST - Yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta

Seat on espanjalainen automerkki, joka on tunnettu nuorekkaasta suunnittelustaan ja edullisista malleistaan. Erityisesti Seat Leon ST on noussut suureen suosioon perheiden keskuudessa sen tilavuuden ja ajettavuuden ansiosta. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin Seat Leon ST:n ominaisuuksiin ja siihen, miksi se on niin suosittu valinta.

Seat Leon ST:n Historia

Seat Leon ST lanseerattiin osana Leon-mallistoa, mutta sen farmarimainen muotoilu ja lisätila tekevät siitä erityisen houkuttelevan perheille ja niille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa tavaroilleen.

Hinnat ja Arvo

AutoUncle-palvelun mukaan Seat Leon ST:n keskimääräinen hinta on 15 400 €. Hinnat alkavat noin 9 800 €:sta ja voivat nousta jopa 28 900 €:oon riippuen vuosimallista ja varustelutasosta.

Väri Valinnat

Valkoinen on Seat Leon ST:n yleisin väri, mutta myös musta ja harmaa ovat suosittuja värejä. Värivalinnalla voi olla suuri vaikutus auton jälleenmyyntiarvoon, joten se on tärkeä ottaa huomioon ostopäätöksessä.

Polttoaine Vaihtoehdot

Seat Leon ST on saatavilla useilla polttoainevaihtoehdoilla. Top 3 polttoainetyyppiä ovat bensiini, diesel ja hybrid. Jokainen polttoainetyyppi tarjoaa omat edut, joten on tärkeää tietää, mikä sopii parhaiten omaan käyttöön.

Varustelu ja Lisävarusteet

Seat Leon ST tarjoaa monia varusteluvaihtoehtoja, kuten FR ja 4Drive. Nämä varustelut lisäävät ajomukavuutta ja voivat vaikuttaa auton hintaan.

Seat Leon ST:n Kilpailijat

Vaikka Seat Leon ST on suosittu valinta, sillä on monia kilpailijoita, kuten Volkswagen Golf Variant ja Skoda Octavia Combi. Kuitenkin Leon ST:n nuorekas muotoilu ja kohtuullinen hinta tekevät siitä vahvan kilpailijan.

Ostajan Opas

Kun harkitset käytetyn Seat Leon ST:n ostoa, on tärkeää tarkistaa auton kunto, huoltohistoria ja mahdolliset vauriot. AutoUncle-palvelu auttaa sinua vertailemaan eri autoja ja löytämään parhaat tarjoukset.

UKK

Kuinka paljon käytetty Seat Leon ST maksaa?

Keskimäärin 15 400 €, mutta hinta voi vaihdella vuosimallista ja varustelutasosta riippuen.

Mitä värejä Seat Leon ST tulee?

Suosituimpia värejä ovat valkoinen, musta ja harmaa.

Mistä vuosista käytetty Seat Leon ST on saatavilla AutoUncle-palvelussa?

Vuosilta 2014–2020.

Mitkä polttoainetyypit Seat Leon ST tulee?

Suosituimmat polttoainetyypit ovat bensiini, diesel ja hybrid.

Onko käytetyn Seat Leon ST:n investointi viisas päätös?

Kyllä, se on tunnettu ajomukavuudestaan ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan.

Yhteenveto

Seat Leon ST on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tyylikästä, tilavaa ja kohtuuhintaista autoa. Sen nuorekas muotoilu ja monipuoliset varusteluvaihtoehdot tekevät siitä suositun valinnan monenlaisille kuljettajille. AutoUncle-palvelun avulla voit varmistaa, että teet oikean valinnan ja saat parhaan mahdollisen diilin.

Kaikki alueet for Seat Leon

Kaikki polttoainetyypit for Seat Leon

Kaikki vuotta for Seat Leon

Kaikki vaihteistotyypi for Seat Leon

Kaikki korimalli for Seat Leon

Kaikki varustekokoonpano for Seat Leon