Kaikki Opel mallit

Kaikki Opel mallit

Auto24, kamux.fi, Tori ja 17 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Reilu hinta

Hyvä hinta

Reilu hinta

Hieman tyyris

Kallis

Tilaa ilmoitus alennetuista hinnoista

Opel

Kun sukellamme Opelin rikkaaseen kertomukseen, paljastamme brändin, joka ei ole vain kestänyt ajan testiä, vaan on myös jatkuvasti muuttanut haasteita huomattaviksi kasvun ja menestyksen mahdollisuuksiksi. Alun perin perustettu vuonna 1862 Saksassa, Opel teki aluksi merkkinsä ompelukonevalmistajana. Kuitenkin brändin tinkimätön innovaation ja sopeutumiskyvyn henki johti sen monipuolistumiseen polkupyörien tuotantoon. Vasta vuonna 1899 Opel astui automaailmaan, merkiten merkittävän virstanpylvään sen kehityksessä.

Tämä Opelin huomattava matka esittelee sen synnynnäisen kyvyn sopeutua muuttuviin aikoihin ja omaksua uusia mahdollisuuksia. Brändin sitoutuminen innovaatioon ja eteenpäin ajatteluun on ollut sen jatkuvan menestyksen ja autoteollisuuden korostuksen taustalla. Opelin kestävä perintö toimii inspiraationa meille kaikille, muistuttaen meitä sisukkuuden, sopeutumiskyvyn ja erinomaisuuden tavoittelun voimasta.

Valitse ajattomien klassikkojen ja uusimpien mallien välillä

Myytävänä on huimat 1976 käytettyä Opel-autoa. Nämä autot kattavat laajan valikoiman malleja, jotka on tuotettu vuosien 1993 ja 2023 välillä. Tämä laaja aikajana todella vangitsee Opelin huomattavan matkan eri autoteollisuuden innovaation aikakausien läpi, esitellen heidän kykynsä sopeutua ja pysyä merkityksellisenä jokaisen siirtymän aikana. Opel jatkaa vetovoimansa ja viehätyksensä ylläpitämistä, tehden siitä brändin, johon autoharrastajat voivat luottaa laadun ja erinomaisuuden suhteen.

Käytetyn Opelin hintaluokka

Opelin hinnoittelu, €999:sta €65,880:aan, heijastaa brändin omistautumista palvelemaan monipuolista asiakaskuntaa. Olipa kyseessä ensimmäistä kertaa auton ostava henkilö, joka etsii edullisuutta, tai kokenut autoilija, joka etsii premium-ominaisuuksia, Opelilla on jotain jokaiselle.

Suositut Opel-mallit AutoUnclella

Jokainen Opel-malli ilmentää brändin sitoutumista laatuun, innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen, tehden siitä luotettavan valinnan erottuville kuljettajille. Valitse AutoUnclen laajasta Opel-mallien valikoimasta ja löydä täydellinen ajoneuvo, joka vastaa vaatimuksiasi. Koe Opelin sitoutuminen laatuun ja innovaatioon ja nauti jokaisesta hetkestä tiellä näiden poikkeuksellisten mallien kanssa.

Huippumallit ovat:

  • Opel Astra
  • Opel Insignia
  • Opel Vivaro

Opel Astra

Suosioluettelon kärjessä on tunnettu Opel Astra, joka kerskuu vaikuttavalla saatavuudellaan 456 autoa. Tämä poikkeuksellinen malli yhdistää käytännöllisyyden nautittavaan ajodynamiikkaan, tehden siitä ykkösvalinnan niille, jotka etsivät hyvin pyöristettyä ajokokemusta. Luotettavuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta Opel Astra jatkaa sydämien lumoamista ja asettaa uusia standardeja autoteollisuudelle. Koe täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja nautintoa Astran kanssa, todellinen ikoni, joka ei koskaan petä.

Opel Insignia

Opel Insignia, jolla on yhteensä 297 autoa listattuna, esittelee Opelin yhdistelmän luksusta ja suorituskykyä. Tämä malli vetoaa niihin, jotka etsivät enemmän premium-ajokokemusta, tarjoten yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja vaikuttavaa suorituskykyä. Sen elegantin muotoilun ja edistyneiden ominaisuuksien avulla Opel Insignia pyrkii tarjoamaan hienostuneen ajokokemuksen, joka ylittää odotukset.

Opel Vivaro

Lopuksi, Opel Vivaro, jolla on 196 autoa listattuna, esittelee Opelin kyvyn kaupallisten ajoneuvojen segmentissä, tarjoten luotettavan ja tehokkaan ratkaisun yrityksille. Sen käytännöllisyyden ja kestävyyden ansiosta Opel Vivaro on luotettu kumppani niille, jotka tarvitsevat kaupallista ajoneuvoa, joka voi täyttää heidän tarpeensa ja ylittää heidän odotuksensa.