Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Mazda mallit

Kaikki Mazda mallit

suursavonauto.fi, kamux.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Mazda

Perustettu vuonna 1920, Mazda on rikkaan historian omaava japanilainen autonvalmistaja, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti innovatiivisista teknologioistaan ja horjumattomasta omistautumisestaan poikkeuksellisen ajonautinnon tarjoamiseen. Yli vuosisadan perintönä Mazda on onnistuneesti luonut uskollisen asiakaskunnan, joka syvästi arvostaa ja ymmärtää sen ainutlaatuisen yhdistelmän perinteistä käsityötä ja huipputekniikkaa.

Mazdan erottuva KODO-muotoilufilosofia toimii todisteena Mazdan loputtomasta pyrkimyksestä vangita elämän dynaaminen kauneus jokaisessa huolellisesti valmistetussa mallissaan. Tyylikkäistä sedaneista monipuolisiin katumaastureihin Mazda jatkaa autoteollisuuden huipputasoon kuulumista rajoja rikkomalla ja asettamalla uusia standardeja teollisuudelle.

Olitpa etsimässä tehokasta arkipäivän kulkupeliä tai tehokasta ajokonetta, Mazda tarjoaa täydellisen auton elämäntyyliisi.

Mazda on sitoutunut ympäristön kestävyyteen

Mazda on tunnettu myös sitoutumisestaan ympäristön kestävyyteen ja polttoainetehokkuuteen, ja se on kehittänyt SkyActiv-teknologiaa, joka vähentää päästöjä ja minimoi energian tuhlausta. Tällaisilla innovaatioilla Mazda osoittaa olevansa edelläkävijä tuottamassa kestäviä ratkaisuja, jotka ovat sekä taloudellisia että ympäristöystävällisiä.

Jos etsit ajoneuvoa, joka tarjoaa mukavuutta, suorituskykyä ja kestävyyttä samassa paketissa, Mazda on täydellinen valinta sinulle.

Sukella monipuoliseen valikoimaamme käytettyjä Mazda-malleja

AutoUnclella on tällä hetkellä lähes 700 käytettyä Mazda-autoa, mikä näyttää brändin pysyvän suosion. Malleissa, joiden hinnat vaihtelevat vaatimattomasta €1,290 premium hintaiseen €69,441, on jotakin, joka palvelee laajaa ostajakuntaa. Mallien saatavuus vuodesta 1992 vuoteen 2023 saakka on todiste Mazdan pitkäikäisyydestä ja jatkuvasta evoluutiosta dynaamisessa autoteollisuudessa.

Olitpa sitten etsimässä luotettavaa klassikkoa tai huipputekniikan ajoneuvoa, Mazda tarjoaa monipuolisen valikoiman, joka vetoaa harkitseviin autoharrastajiin. Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä täydellinen Mazda, joka vastaa tyyliisi ja mieltymyksiisi.

Eniten rakastetut Mazda-mallit

Riippumatta henkilökohtaisista mieltymyksistäsi tai ajotavoistasi, Mazdan monipuolisessa mallivalikoimassa on varmasti jotakin, joka vastaa tarpeitasi. Monissa ajoneuvoissa, joita Mazda on valmistanut vuosien varrella, muutama malli on perustanut itsensä fanien suosikeiksi. Nämä ajoneuvot eivät ainoastaan ilmentä brändin sitoutumista käsityöhön, suorituskykyyn ja kestävyyteen, vaan ovat myös toistuvasti osoittaneet itsensä tiellä. Sukella joitakin eniten rakastettuja Mazda-malleja, jotka ovat voittaneet kuljettajien sydämet ympäri maailmaa.

Suosituimmat Mazda-mallit ovat:

  • Mazda 6
  • Mazda 3
  • Mazda 2

Mazda 6

Mazda 6 ottaa johtoaseman vaikuttavalla valikoimalla 146 saatavilla olevaa autoa. Tunnettu siitä, että sillä on tyylikäs muotoilu, poikkeuksellinen ajo-ominaisuus ja Mazdan kuljettajakeskeinen lähestymistapa, se tarjoaa todella kiehtovan ajokokemuksen. Olitpa sitten navigoimassa kaupungin katuja tai aloittamassa seikkailullista autoreissua, Mazda 6 on varmasti nostamassa matkaasi nautinnon ja tyylin uusiin korkeuksiin.

Mazda 3

Seuraavaksi listalla on Mazda 3, jolla on markkinoilla 137 saatavilla olevaa autoa. Tämä kompakti, mutta tehokas malli on suunniteltu houkuttelemaan niitä, jotka arvostavat ketteryyttä, tehokkuutta ja jännittävää ajokokemusta. Sen tyylikkään muotoilun, edistyneiden ominaisuuksien ja vaikuttavan suorituskyvyn ansiosta Mazda 3 tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä ja ainetta. Olitpa sitten navigoimassa kaupungin katuja tai aloittamassa seikkailullista autoreissua, Mazda 3 on ihanteellinen kumppanisi, tarjoten saumattoman yhdistelmän mukavuutta, luotettavuutta ja ajonautintoa.

Mazda 2

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Mazda 2, jolla on 127 saatavilla olevaa autoa, on suosittu kaupunkilaisten keskuudessa sen kompaktin koon, poikkeuksellisen polttoainetehokkuuden ja tyylikkään muotoilun ansiosta. Sen notkea käsittely ja edistyneet ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan vilkkaiden kaupunkikatujen navigointiin vaivattomasti. Luotettavan suorituskyvyn ja edullisen hinnan ansiosta Mazda 2 on ykköskilpailija pienautojen segmentissä, tarjoten sekä käytännöllisyyttä että hauskuutta ratin takana. Olitpa sitten sipsuttamassa liikenteen läpi tai aloittamassa viikonloppuseikkailua, Mazda 2 on varmasti ylittämässä odotuksesi.