Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

79 käytetyt Fiat Ducato olivat hinta tarkistettiin

79 käytetyt Fiat Ducato olivat hinta tarkistettiin

astrum.fi, kamux.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Fiat Ducato

Etu

  • Dieselkoneilla hyvä suorituskyky ja kulutustaso.
  • Tilava kontti kuten olettaa saattaa.
  • Sulava vaihteisto tekee kaupunkiajosta helppoa.
  • Tilava ohjaamo.
  • Tiukka kääntyvyys on etu ahtaissa olosuhteissa.

Haitta

  • Halvan tuntuinen ohjaamo.
  • Hämmentävän monimutkaiset kokoonpanot.
  • Kevyet lisävarusteet edullisimmassa mallissa.
  • Meluisa.

Kuvaus

Dukato on Fiatin vastaus pakettiautojen markkinoilla. Sen ensimmäiset versiot tulivat markkinoille jo 80-luvulla, jonka jälkeen siitä on kehittynyt hiljalleen varsin moderni rahtipeli, joka on saatavan monenlaisilla kokoonapanoilla.

Kolmas sukupolvi (2006 - ):

Ducatoon on saatavana niin monta eri kokoonpanoa, että lienee viisainta lähteä avaamaan sitä aivan perusteista. Ensimmäinen muuttuja on rahtipainon maksimikapasiteetti, joka on jaettu 30, 33, 35 ja Maxi 40 versioon. Nämä merkkaavat 3, 3,3, 3,5 ja 4 tonnin kantokapasiteettia. Maxissa on levennetty akseliväli, joka on suunnitelty erityisen isoja lasteja varten. Toinen kokoonpanoa kuvaava nimike merkkaa, että onko kyseessä rahtipakettiauto, lava-auto vai pikkubussi jne. Tämä saattaa kuullostaa melko sekavalta, mutta se myös on sitä. Monenkirjavat versiot ovat aiheuttaneet kritiikkiä, mutta auto on selkeimmillään kuitenkin rahtiauto.

Ducato ei kerää pisteitä ulkonäkönsä vuoksi, mutta se on silti melko nykyaikasen näköinen, mitä tulee pakettiautoihin yleensä. Käytännöllisyyden osalta Fiat on onnistunut, sillä ohjaamossa on tilava kolmipaikkainen penkki, ja takana runsaasti. Auto myös kääntyy näppärästi, mikä on etu ahtaassa, urbaanissa ympäristössä. Moottorivalikoima on pieni, mutta tehokas, sillä tarjolla on 2.3 ja 3.0 litran diesel versiot, joista löytyy hyvin vääntöä. Hevosvoimat vaihtelevat 100 ja 177 välillä. Erityinen myyntivaltti on kuitenkin huippu niukka kulutus, joka on etu kaikille, jotka etsivät pakettiautoa, jolla kuljettaa raskaita kuormia pitkiä matkoja ja usein. Fiat on pärjännyt hyvin juuri tästä syystä yritysmyynnin puolella.

Sisustan laatu saattaa olla kynnyskysymys yksityishenkilöille. Se on melko nuiva ja halvan tuntuinen. Moottorit saattavat olla niukkaruokaisia, mutta ne ovat myös ikävä kyllä varsin äänekkäitä varsinkin moottoritiellä.

Johtopäätös

Ducato on varsin käytännöllinen pakettiauto. Se on myös halvempi kuin kilpailijat, eikä vähiten niukan kulutuksen vuoksi. Ford Transit, Opel Movano ja Mercedes Sprinter ovat luokan kärkinimet, mutta Ducato pistää kampoihin varsin kiitettävästi. Jos taloudellisuus ja ketteryys ovat täkeimmät kriteerit, on Ducato erinomainen ellei jopa paras valinta.

Kaikki alueet for Fiat Ducato

Kaikki polttoainetyypit for Fiat Ducato

Kaikki vuotta for Fiat Ducato

Kaikki vaihteistotyypi for Fiat Ducato

Kaikki korimalli for Fiat Ducato

Auto myyty!

Olemme ohjanneet sinut uudelleen luetteloon vastaavista autoista, jotka löysimme ja joiden uskomme kiinnostavan sinua.