Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Fiat mallit

Kaikki Fiat mallit

autotie.fi, suursavonauto.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Fiat

Anna minun viedä sinut matkalle Italiaan, maahan, joka on tunnettu rikkaasta historiastaan, eläväisestä kulttuuristaan ja hienostuneesta käsityötaidostaan. Se on Fiatin syntymäpaikka, brändi, joka on tullut synonyymiksi italialaiselle autoteollisuuden huippuosaamiselle.

Fiat-kuljettaja on henkilö, joka arvostaa käytännöllisyyden, tyylin ja suorituskyvyn yhdistelmää. He ovat yksilöitä, jotka ymmärtävät, että ajamisessa ei ole kyse vain pisteestä A pisteeseen B siirtymisestä, vaan matkan tuomasta kokemuksesta ja ilosta.

Löydä monipuolinen valikoima käytettyjä Fiat-ajoneuvoja AutoUnclen kautta

AutoUnclen luona olemme ylpeitä esitellessämme laajan valikoiman 257 käytettyä Fiat-ajoneuvoa. Nämä autot edustavat vuosikymmenien ajan Fiatin innovaatiota ja sitoutumista laatuun, malleja ulottuen 1969 klassikoista vuoden 2023 moderneimpiin malleihin.

Hintahaarukkamme on yhtä monipuolinen kuin valikoimammekin, alkaen vaatimattomasta €990 ja nousten jopa €99900:een, varmistaen, että unelma omistaa palan italialaista autoteollisuuden historiaa on monien saavutettavissa.

Top-3 Fiat-mallia AutoUnclen valikoimassa

AutoUnclen laajasta Fiat-mallien valikoimasta jotkut erottuvat niiden suosion ja saatavuuden vuoksi. Suuren valikoiman joukosta Fiat 500, Fiat Punto ja Fiat Ducato ovat kolme eniten edustettua mallia.

Kompakti mutta tyylikäs Fiat 500 johtaa pakettia ainutlaatuisella tyylinsä ja tehokkuutensa yhdistelmällä, ja sitä seuraa läheltä monipuolinen Fiat Punto, joka on suosittu kaupunkilaisten ja ensimmäisen auton omistajien keskuudessa. Tilavan sisätilansa ja luotettavuutensa ansiosta Fiat Ducato täydentää kolmen kärkeä, tehden siitä perheiden ja yritysten suosikin. Monipuolisen valikoimamme ansiosta AutoUncle varmistaa, että jokainen autoharrastaja löytää käytetyn Fiatin, joka vastaa heidän yksilöllisiä tarpeitaan ja toiveitaan.

Koe Fiat-elämäntyyli

Fiatin valitseminen tarkoittaa italialaisen perinteen mukaisen elämäntyylin valitsemista. Se tarkoittaa itsesi asettamista brändin taakse, joka arvostaa kompaktia tehokkuutta, tyylikästä muotoilua ja eloisaa suorituskykyä. Se tarkoittaa osaksi yhteisöä tulemista, joka arvostaa elämän yksinkertaisia iloja, kuten hyvin suunniteltua autoa ja avointa tietä.

Älä odota enää, vaan omaksu Fiat-kokemus. Aloita matkasi kohti italialaisen autoteollisuuden perintökappaletta tänään ja anna ajamisen ilon ohjata sinua eteenpäin. Loppujen lopuksi elämä ei ole vain määränpäästä, vaan myös matkasta - ja Fiatin kanssa se lupaa olla ihastuttava.