Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Citroën mallit

Kaikki Citroën mallit

Auto24, autotie.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Citroën

Kuvittele itsesi kävelemässä Pariisin viehättävillä kaduilla. Aistit vastapaistettujen croissanttien tuoksun, pehmeät ranskalaisen chansonin melodiat, jotka leijailevat ilmassa, ja näet mahtavan arkkitehtuurin, joka kertoo menneisyyden loistokkaista ajoista.

Tämä on Citroënin ydin - merkki, joka ilmentää ranskalaista perintöään, sen eleganssia, innovaatiota ja elämäniloa. Citroënin omistaja ei ole vain auton omistaja vaan hienostuneen muotoilun ja suorituskyvyn ystävä.

Tutustu Citroën-kokoelmaamme

Täällä AutoUnclen luona olemme iloisia ollaksemme porttinasi tähän ranskalaisen eleganssin maailmaan. Alustamme esittelee ylpeänä valikoiman 878 käytettyä Citroën-ajoneuvoa, jokainen heijastaen brändin sitoutumista laatuun, tyyliin ja teknologiseen edistykseen.

Matka kattaa ikoniset 1969 mallit, jotka kantavat menneen ajan viehätystä, aina viimeisimpiin 2023 malleihin, jotka symboloivat auton muotoilun tulevaisuutta.

Hinnoilla, jotka alkavat edullisesta €700 ja ulottuvat enemmän premium-tasolle €74880, palvelemme erilaisia budjetteja, varmistaen, että Citroën-kokemus on kaikkien ulottuvilla.

Suosituin Citroën-malli

Sukellettaessa syvemmälle Citroënin maailmaan, on tärkeää korostaa tiettyä mallia, joka ei ainoastaan ilmentä brändin perusominaisuuksia, vaan nauttii myös huomattavasta suosiosta moninaisen asiakaskuntamme keskuudessa.

Valikoimastamme Citroën C3 erottuu monien rakastamana valintana. 153 yksikön saatavuudella se todistaa brändin kyvyn yhdistää käytännöllisyys tyyliin, tarjoten ajokokemuksen, joka on sekä mukava että jännittävä.

Omaksu käytetty Citroën-auto

Citroënin valitseminen tarkoittaa elämäntavan omaksumista, joka arvostaa eleganssia, innovaatiota ja tiettyä elämän maustetta. Se on osaksi tarinan tulemista, joka alkoi Pariisin vilkkailla kaduilla ja jatkuu edelleen teillä ympäri maailmaa. Joten miksi odottaa? Ota ensimmäinen askel tälle jännittävälle matkalle tänään. Omaksu Citroënin hengen eleganssista ja innovaatiosta, ja aloita ajomatkasi kohti kirkkaampaa, tyylikkäämpää tulevaisuutta.

Kaikki automallit for Citroën

Kaikki alueet for Citroën

Kaikki polttoainetyypit for Citroën

Kaikki vuotta for Citroën

Kaikki vaihteistotyypi for Citroën

Kaikki korimalli for Citroën