Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Suzuki mallit

Kaikki Suzuki mallit

kamux.fi, carnext.com ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Suzuki

Vuodesta 1909 lähtien Suzuki on omistautunut tarjoamaan kuluttajille ympäri maailmaa poikkeuksellisen valikoiman monipuolisia ja edullisia autoja. Innovaatioon ja luotettavuuteen sitoutumisen myötä Suzuki on vakiinnuttanut asemansa luotettavana brändinä autoteollisuudessa.

Suzuki tarjoaa monipuolisen valikoiman ajoneuvoja, jotka vastaavat jokaisen kuljettajan tarpeisiin ja mieltymyksiin. Kompakteista kaupunkiautoista, jotka ovat täydellisiä vilkkaiden katujen navigointiin, aina kykeneviin maastoautoihin, jotka ovat valmiita valloittamaan minkä tahansa maaston, Suzukilla on ajoneuvo jokaista elämäntyyliä varten.

Suzuki-autobrändille tunnusomaisia piirteitä ovat:

  1. Monipuolisuus: Suzuki tarjoaa monipuolisen ajoneuvovalikoiman, joka vastaa jokaisen kuljettajan tarpeisiin ja mieltymyksiin.
  2. Edullisuus: Suzuki-autot tunnetaan edullisuudestaan, mikä tekee niistä saavutettavia monille kuluttajille.
  3. Luotettavuus: Suzukin ajoneuvot ovat tunnettuja luotettavuudestaan, ja ne on rakennettu tarjoamaan pitkäikäistä suorituskykyä ja mielenrauhaa.

Osta käytetty Suzuki-auto AutoUnclelta

Kun kyseessä on käytetyn Suzuki-auton ostaminen, AutoUncle on lopullinen kohde. AutoUnclen laajasta 353 käytetyn Suzuki-auton valikoimasta voit löytää täydellisen mallin tarpeisiisi. Olitpa sitten etsimässä vintage Suzukia vuodelta 1999 tai kiinnostunut viimeisimmistä vuoden 2023 julkaisuista, AutoUncle palvelee sinua.

AutoUnclella käytettyjen Suzuki-autojen hinnoittelu on suunniteltu palvelemaan laajaa budjettivalikoimaa. Hinnoilla, jotka vaihtelevat 1790 €:sta 64180 €:n, jokaiselle budjetille löytyy Suzuki-auto. Tämä vahvistaa Suzukin mainetta tarjota erinomaista vastinetta rahalle ja varmistaa, että saat investoinnillesi parhaan mahdollisen tuoton.

AutoUnclen kolme suosituinta Suzuki-mallia

AutoUncle tarjoaa monipuolisen valikoiman Suzuki-malleja, jotka palvelevat erilaisia asiakastarpeita. Tässä ovat kolme suosituinta Suzuki-mallia alustallamme autojen määrän perusteella:

  • Suzuki Swift
  • Suzuki Vitara
  • Suzuki SX4

Suzuki Swift

Vaikuttavalla 150 auton määrällä Suzuki Swift jatkaa yleisön lumoamista poikkeuksellisella suorituskyvyllään. Tunnettu nopeasta kiihdytyksestään ja ketterästä käsittelystään, tämä rakastettu auto tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä ja tehokkuutta.

Suzuki Vitara

Suzuki Vitaralla, joka on listattu 120 auton määrällä, on poikkeuksellinen kompakti ja kestävä SUV. Se on suunniteltu navigoimaan vaivattomasti sekä kaupungin kaduilla että haastavilla maastopoluilla.

Suzuki SX4

Listan kolmannella sijalla, vaikuttavalla 80 auton määrällä, Suzuki SX4 osoittautuu luotettavaksi, käytännölliseksi ja erittäin monipuoliseksi crossoveriksi.

Poikkeuksellinen ja luotettava brändi

Kun valitset Suzukin, voit olla täysin varma, että valitset luotettavan ja erittäin korkealaatuisen ajoneuvon, joka ei vain täytä, vaan ylittää odotuksesi. Koe Suzuki-ajon puhdas ilo ja ota selvää itse, miksi miljoonat tyytyväiset asiakkaat ympäri maailmaa valitsevat jatkuvasti Suzukin ensisijaiseksi brändikseen kaikissa autoilutarpeissaan.