Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Mercedes mallit

Kaikki Mercedes mallit

autosalpa.fi, Tori ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Mercedes

Mercedes-Benz, perustettu vuonna 1926, on tunnettu saksalainen autonvalmistaja, joka on tullut synonyymiksi ylellisyydelle ja poikkeukselliselle suorituskyvylle. Vuosikymmeniä kestäneen loistavan historian aikana Mercedes-Benz on jatkuvasti asettanut uusia vertailukohtia autoteollisuudessa, työntäen innovaation rajoja ja muokaten modernin moottoriajoneuvon maisemaa.

Mercedesin omistaminen on todistus hienostuneesta mausta ja elämän hienompien asioiden arvostamisesta. Se edustaa sitoutumista tinkimättömään laatuun, huipputekniikkaan ja vertaansa vailla olevaan mukavuuteen. Sirosta ja elegantista ulkomuodosta huolellisesti suunniteltuihin sisätiloihin jokainen Mercedes-auton yksityiskohta on tarkasti suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla oleva ajokokemus.

Mercedes-omistajat ovat yksilöitä, jotka arvostavat hienostuneisuutta, käsityötaitoa ja pyrkimystä erinomaisuuteen. He eivät hae vain kulkuneuvoa, vaan status- ja arvostuksen symbolia. Mercedesillä tulee osaksi automaailman erinomaisuuden perintöä, liittyen samanmielisten harrastajien yhteisöön, jotka jakavat intohimon autoteollisuuteen ja vertaansa vailla olevaan suorituskykyyn.

Mercedes-valikoima AutoUnclessa

AutoUnclessa löydät laajan valikoiman yli 6,000 käytettyä Mercedes-autoa, jotka osoittavat brändin jatkuvan suosion ja kestävän perinnön. Hintojen vaihdellessa niinkin alhaisesta kuin €1,480 aina hämmästyttävään €361,609 asti, on laaja valikoima vaihtoehtoja erilaisiin budjetteihin ja yksilöllisiin mieltymyksiin.

Lisäksi mallien saatavuus vuodesta 1977 aina viimeisimpiin 2023 julkaisuihin korostaa Mercedesin pitkäaikaista läsnäoloa markkinoilla ja sen erinomaista kykyä mukautua muuttuviin asiakastarpeisiin.

Top-3 Mercedes-mallia AutoUncle'n asiakkaiden keskuudessa

Esittelemme Mercedes-mallien parhaimmiston, jotka AutoUncle'n arvostetut asiakkaat ovat valinneet. Nämä kolme ylellistä ja korkean suorituskyvyn ajoneuvoa ovat voittaneet monien sydämet, saaden jatkuvasti loistavaa palautetta. Niiden moitteeton yhdistelmä ylellisyyttä, voimaa ja tyyliä todella kiteyttää autoteollisuuden erinomaisuuden. Valmistaudu hemmottelemaan itseäsi ylimääräisellä ajokokemuksella näillä erinomaisilla Mercedes-malleilla.

Suosituimmat mallit ovat:

  • Mercedes Vito
  • Mercedes Sprinter
  • Mercedes A180

Mercedes Vito

Markkinoiden eniten etsittyjen mallien joukossa on Mercedes Vito. Laajalla valikoimalla, jossa on saatavilla 539 autoa, tästä monipuolisesta pakettiautosta on tullut yritysten ensisijainen valinta monilla eri toimialoilla. Tunnettu poikkeuksellisesta luotettavuudestaan ja tilavuudestaan, Mercedes Vito tarjoaa täydellisen yhdistelmän toiminnallisuutta ja mukavuutta. Olipa tarpeesi luotettava työhevonen päivittäisiin toimintoihin tai tilava ajoneuvo tavaroiden kuljetukseen, Mercedes Vito vastaa tarpeisiisi vaikuttavalla suorituskyvyllään ja tunnetulla kestävyydellään.

Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter on monipuolinen ajoneuvo, joka tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä ja sopeutuvuutta. Yhteensä 493 saatavilla olevalla autolla se jatkaa suosion kasvuaan eri sovelluksissa. Olipa kyseessä luotettava työhevonen kaupallisiin tarkoituksiin tai mukava ja tilava ajoneuvo vapaa-ajan toimintaan, Mercedes Sprinter on suunniteltu vastaamaan tarpeisiisi.

Mercedes A180

Lopuksi puhutaan uskomattomasta Mercedes A180:stä. Peräti 357 auton saatavuudella tämä kompakti ylellinen viistoperä on suorituskyvyn ja hienostuneisuuden huipentuma, tehden siitä täydellisen valinnan kaupunkiajoon. Olitpa sitten navigoimassa kaupungin katuja tai cruisaamassa avoimella tiellä, Mercedes A180 varmasti kääntää päitä ja tarjoaa unohtumattoman ajokokemuksen.

Ylellisyyden, innovaation ja ajonautinnon ruumiillistuma

Lopuksi, Mercedes-Benz ei ole vain automerkki; se on ylellisyyden, innovaation ja ajonautinnon ruumiillistuma. Se edustaa sitoutumista tinkimättömään laatuun ja heijastaa erottuvaa elämäntapaa. Mercedes-omistaja on henkilö, joka arvostaa taiteen ja tekniikan fuusiota, omaksuen ainutlaatuisen yhdistelmän tyyliä, suorituskykyä ja hienostunutta eleganssia.

Kaikki automallit for Mercedes

Kaikki alueet for Mercedes

Kaikki polttoainetyypit for Mercedes

Kaikki vuotta for Mercedes

Kaikki vaihteistotyypi for Mercedes

Kaikki korimalli for Mercedes