Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

277 käytetyt BMW 520 olivat hinta tarkistettiin

277 käytetyt BMW 520 olivat hinta tarkistettiin

carnext.com, Tori ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

BMW 520 - Klassikko, joka ei koskaan vanhene

BMW on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista automerkeistä. Erityisesti BMW 520 on ollut automarkkinoilla erittäin suosittu malli, joka yhdistää tyylikkyyden, suorituskyvyn ja luotettavuuden. Tässä artikkelissa tarkastelemme BMW 520:n historiaa, ominaisuuksia ja sitä, miksi se on edelleen yksi parhaista valinnoista käytettynä autona.

BMW 520:n Historia

BMW 520 lanseerattiin vuonna 1972 ja siitä lähtien se on ollut yksi BMW:n lippulaivamalleista. Malli on kokenut useita uudistuksia vuosien varrella, mutta sen perusajatus on pysynyt samana: tarjota kuljettajalle huippuluokan ajokokemus.

Hinnat ja Arvo

AutoUncle-palvelun mukaan BMW 520:n keskimääräinen hinta on 24 900 €. Hinnat vaihtelevat vuosimallista ja varustelutasosta riippuen. Vuoden 2011 mallit alkavat noin 10 900 €:sta, kun taas uusimmat 2022 mallit voivat nousta jopa 51 900 €:oon.

Väri Valinnat

Musta on BMW 520:n suosituin väri, ja se on saatavilla 109 eri yksilössä AutoUncle-palvelussa. Muita suosittuja värejä ovat valkoinen ja sininen. Värillä voi olla vaikutus auton jälleenmyyntiarvoon, joten se on hyvä ottaa huomioon ostopäätöstä tehdessä.

Polttoaine Vaihtoehdot

BMW 520 on saatavilla useilla eri polttoainevaihtoehdoilla. Top 3 polttoainetyyppiä ovat bensiini, diesel ja hybrid. Kukin näistä polttoainetyypeistä tarjoaa omat etunsa ja haittansa, joten kuluttajan on tärkeää miettiä, mikä sopii parhaiten hänen tarpeisiinsa.

Varustelu ja Lisävarusteet

BMW 520 tarjoaa useita eri varustelutasoja. Esimerkiksi M Sport -varustelu sisältää urheilullisia yksityiskohtia sekä sisällä että ulkona, kun taas Exclusive-varustelutaso keskittyy luksukseen ja mukavuuteen. Jokainen varustelutaso vaikuttaa auton hintaan, joten on tärkeää tietää, mitä haluat ennen ostopäätöstä.

BMW 520:n Kilpailijat

Vaikka BMW 520 on erittäin suosittu malli, sillä on monia kilpailijoita. Merkit kuten Mercedes-Benz E-sarja ja Audi A6 ovat samassa luokassa ja tarjoavat samankaltaisia ominaisuuksia. Kuitenkin BMW 520 erottuu joukosta sen ainutlaatuisen muotoilun, ajodynamiikan ja historiallisen merkityksen vuoksi.

Ostajan Opas

Ostaessasi käytettyä BMW 520:aa on tärkeää tarkistaa auton historia, huoltohistoria ja mahdolliset vauriot. AutoUncle-palvelu tarjoaa kattavan tietokannan käytetyistä autoista, joten voit tehdä perusteellisen tutkimuksen ennen ostopäätöstä.

UKK

Kuinka paljon käytetty BMW 520 maksaa?

Keskimäärin 24 900 €, mutta hinta voi vaihdella vuosimallista ja varustelutasosta riippuen.

Mitä värejä BMW 520 tulee?

Suosituimpia värejä ovat musta, valkoinen ja sininen.

Mistä vuosista käytetty BMW 520 on saatavilla AutoUncle-palvelussa?

Vuosilta 2011–2022.

Mitkä polttoainetyypit BMW 520 tulee?

Suosituimmat polttoainetyypit ovat bensiini, diesel ja hybrid.

Onko käytetyn BMW 520:n investointi viisas päätös?

Kyllä, se on tunnettu luotettavuudestaan, ajomukavuudestaan ja jälleenmyyntiarvostaan.

Yhteenveto

BMW 520 on ajaton klassikko, joka yhdistää tyylikkyyden, suorituskyvyn ja luotettavuuden. Olitpa sitten ensimmäistä autoasi etsivä nuori tai kokenut autoilija, BMW 520 on erinomainen valinta. AutoUncle-palvelun avulla voit tehdä perusteellisen tutkimuksen ja tehdä ostopäätöksen luottavaisin mielin.

Kaikki alueet for BMW 520

Kaikki polttoainetyypit for BMW 520

Kaikki vuotta for BMW 520

Kaikki vaihteistotyypi for BMW 520

Kaikki korimalli for BMW 520

Kaikki varustekokoonpano for BMW 520

Auto myyty!

Olemme ohjanneet sinut uudelleen luetteloon vastaavista autoista, jotka löysimme ja joiden uskomme kiinnostavan sinua.