Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki BMW mallit

Kaikki BMW mallit

kayttoauto.fi, astrum.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

BMW

BMW, brändi joka kajahtaa Saksan vahvan insinööritaidon voimasta, on enemmän kuin pelkkä nimi. Se on merkki niille, jotka etsivät ylellisyyttä, suorituskykyä ja innovaatiota ajokokemukseensa. AutoUncle-sivustolla on vaikuttavat 4224 käytettyä BMW-autoa myynnissä, mikä tekee BMW:stä paitsi brändin myös intohimoisten harrastajien yhteisön.

Tyypillinen BMW-fani arvostaa brändin tinkimätöntä laatuun sitoutumista, jännittävää suorituskykyä ja saksalaisen autoteollisuuden arvokkuutta. Se, mikä tekee BMW:stä erityisen, on sen ainutlaatuinen yhdistelmä ylellisyyttä ja suorituskykyä, synteesi joka tarjoaa vertaansa vailla olevan ajokokemuksen.

Löydä lyömätön hinta käytetylle BMW:lle

Käytettyjen BMW-autojen hintahaarukka AutoUncle-sivustolla on yhtä monipuolinen kuin brändin mallisto itse. Hinnat alkavat vaatimattomasta 2400 eurosta kohoten hämmästyttävään 239900 euroon saakka. BMW palvelee kaikkia, budjettitietoisista ostajista ylellisyysauton harrastajiin. Käytetyn BMW:n keskihinta on 29900 euroa, todiste brändin ylellisestä markkina-asemasta.

Käytettyjen BMW-autojen valmistusvuosien kirjo AutoUnclesilla

Aukaistaksemme asiaa tarkemmin, esittelemme yksityiskohtaisen katsauksen käytettyjen BMW-autojen valmistusvuosiin AutoUncle-sivustolla. Tämän ymmärtämisen avulla potentiaaliset ostajat voivat arvioida ajoneuvojen ikää ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä mieltymystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Käytettävien BMW-mallien tarjonta kattaa useita vuosikymmeniä, vanhimman mallin ollen peräisin vuodelta 1974 ja uusimpien tältä vuodelta 2023. Tämä aikajana ei ainoastaan osoita BMW:n kestävää vetovoimaa, vaan myös heijastaa brändin kykyä sopeutua ja innovoida säilyen silti juurillaan.

Suosituimmat BMW-mallit

Sukellamme nyt huippuluokan suorituskykyisten luksusautojen maailmaan keskustelemalla parhaista arvostetuista BMW-malleista. Nämä autot ovat erittäin haluttuja niiden vertaansa vailla olevan yhdistelmän vuoksi: innovaatioita, mukavuutta ja dynaamista ajokokemusta.

BMW 530

BMW 530 on suosituin käytetty BMW-malli AutoUncle-sivustolla. 507 yksikön saatavuudella se ilmentää brändin täydellistä tasapainoa ylellisyyden ja suorituskyvyn välillä.

BMW 520

Toisella sijalla on BMW 520. 384 ilmoitusta listattuna, tämä malli ylpeilee mukavuudella, tehokkuudella ja huipputeknologialla, vetäen puoleensa monenlaisia ostajia.

BMW X5

Kolmanneksi suosituin malli on BMW X5, joita on saatavilla 325 yksikköä. Tämä monipuolinen ja ylellinen SUV, tilavalla sisätilallaan ja tehokkaalla suorituskyvyllään, on suosikki perheiden ja seikkailijoiden keskuudessa.

Jokaisella BMW-mallilla on oma tarinansa, oma perintönsä. Ja jokainen kuljettaja lisää siihen uuden luvun, luoden jaettua historiaa intohimosta, suorituskyvystä ja arvokkuudesta. Siinä on BMW-yhteisö - todiste brändin kestävästä vetovoimasta ja siteestä, jonka se jakaa harrastajiensa kanssa.

Kaikki automallit for BMW

Kaikki alueet for BMW

Kaikki polttoainetyypit for BMW

Kaikki vuotta for BMW

Kaikki vaihteistotyypi for BMW

Kaikki korimalli for BMW