Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Tesla mallit

Kaikki Tesla mallit

kamux.fi, autokilta.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Tesla

Tesla-nimi on tullut laajalti tunnetuksi ja synonyymiksi mullistavalle innovaatiolle sähköautojen alalla. Perustettu vuonna 2003 Kalifornian Silicon Valleyssa, Yhdysvalloissa, Tesla aloitti päättäväisen tehtävänsä nopeuttaakseen maailmanlaajuista siirtymistä kestävään energiaan, tehtävän, joka on saanut valtavasti huomiota ja kiitosta.

Jatkuvan omistautumisen, horjumattoman sitoutumisen ja edelläkävijän pyrkimysten kautta brändi on tehnyt huomattavaa edistystä tämän kunnianhimoisen vision toteuttamisessa. Vuosi vuodelta Tesla on siirtänyt itsensä autoteollisuuden eturintamaan maailmanlaajuisena johtajana sähköautojen tuotannossa, asettaen uusia standardeja ja mullistaen tapamme nähdä ja olla vuorovaikutuksessa liikenteen kanssa.

Horjumaton pyrkimys erinomaisuuteen ja vahva usko kestävän energian muutosvoimaan ovat vakiinnuttaneet Teslan uranuurtajana, edistyksen ikonina ja katalysaattorina muutokselle pyrittäessä kohti vihreämpää ja kestävämpää tulevaisuutta.

Tutustu käytettyjen Tesla-autojen valikoimaan

AutoUncle tarjoaa tällä hetkellä vaikuttavan valikoiman 579 käytettyä Tesla-autoa, näyttäen tämän edelläkävijäbrändin jatkuvasti kasvavaa suosiota. Nämä huomattavat ajoneuvot ulottuvat vuosien varrelta, alkuvuosien 2013 malleista futuristisiin 2023 julkaisuihin, heijastaen Teslan jatkuvaa sitoutumista kehitykseen ja innovaatioon.

Olipa kyseessä sitten omistautunut ekotietoinen kuljettaja, intohimoinen tekniikan ystävä tai joku, joka arvostaa suorituskyvyn ja ylellisyyden saumatonta yhdistelmää, Tesla tarjoaa epäilemättä täydellisen ajoneuvon, jonka kanssa voit aloittaa poikkeuksellisen matkan.

Hinnoittelutiedot

Kokoelmamme autot ovat saatavilla laajalla hintahaarukalla, joka palvelee monipuolisesti erilaisia budjetteja. Käytettyjen Tesla-autojemme maksimihinta on 1,234,567 puntaa, varmistaen, että jopa vaativimmat asiakkaat voivat löytää mallin, joka vastaa Teslan tunnettua ylellisyyden standardia. Toisessa päässä hintahaarukkaa oleva 29,790 puntaa tekee Teslan sähköautojen innovatiivisesta maailmasta saavutettavamman laajemmalle yleisölle.

Suosituimmat Tesla-mallit AutoUnclessa

Jotkut markkinoiden tänä päivänä suosituimmista Tesla-malleista, tunnettuja poikkeuksellisesta suorituskyvystään, huipputeknologiasta ja vertaansa vailla olevasta kestävyydestään, ovat vanginneet autonharrastajien sydämet ja mielikuvituksen ympäri maailmaa.

Suosituimmat mallit ovat: - Tesla Model 3 - Tesla Model S

Näiden mallien virtaviivaisen muotoilun, innovatiivisten ominaisuuksien ja huomattavan toimintasäteen ansiosta Tesla on mullistanut sähköautoteollisuuden ja jatkaa liikenteen tulevaisuuden muokkaamista. Koe jännitys, innovaatio ja ekotietoisuus, jotka tulevat Teslan omistamisen myötä, ja liity kasvavaan joukkoon edistyksellisiä yksilöitä, jotka ajavat kohti vihreämpää ja kestävämpää tulevaisuutta.

Tesla Model 3 - uusi standardi sähköautoille

Tesla Model 3, jota on listattu AutoUnclessa vaikuttava määrä eli 294 yksikköä, jatkaa sähköauton määritelmän uudelleenmäärittämistä. Tunnettu vaikuttavasta kantamastaan, ennennäkemättömistä turvaominaisuuksista ja edullisesta hintalapusta, Model 3 on todellakin demokratisoinut sähköautoteollisuuden. Sen suosio todistaa Teslan onnistuneen tehtävässään nopeuttaa maailman siirtymistä kestävään energiaan. Tutustu Model 3 -valikoimaan AutoUnclessa tänään ja koe ajamisen tulevaisuus ensikäden kautta.

Tesla Model S - uudelleenmäärittelee ylellisyyttä sähköautoissa

Tesla Model S vie sähköisen ylellisyyden käsitteen uudelle tasolle. Se on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, turvallisuutta ja hienostuneisuutta, asettaen vertailukohdan sähköautoteollisuudelle. 155 auton listauksen ansiosta Model S:n suosio on kiistaton, merkiten harkitsevien kuljettajien uskoa Teslan visioon kestävästä ylellisyydestä. Tämä malli kiteyttää Teslan innovatiivisen hengen, tehden jokaisesta ajomatka erinomaisesta kokemuksesta. Tutustu Tesla Model S -valikoimaan AutoUnclessa ja ole osa sähköistä vallankumousta.

Kaikki automallit for Tesla

Kaikki alueet for Tesla

Kaikki polttoainetyypit for Tesla

Kaikki vuotta for Tesla

Kaikki vaihteistotyypi for Tesla

Kaikki korimalli for Tesla