Kaikki Subaru mallit

Kaikki Subaru mallit

autokilta.fi, Tori, autosalpa.fi ja 17 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Reilu hinta

Hyvä hinta

Reilu hinta

Hieman tyyris

Kallis

Tilaa ilmoitus alennetuista hinnoista

Subaru

Arvostettu japanilainen autonvalmistaja Subaru perustettiin vuonna 1953, ja se on siitä lähtien voittanut monien harrastajien sydämet poikkeuksellisella ajoneuvovalikoimallaan, joka on kestävää ja luotettavaa. Tunnetaan nerokkaasta boxer-moottorin käytöstä ja symmetrisestä nelivedosta, Subaru on jatkuvasti rikkonut autoteollisuuden rajoja tarjotakseen ajoneuvoja, jotka eivät vain kestä aikaa, vaan myös erottuvat suorituskyvyssään.

Rikkaan käsityöperinteen ja innovaation myötä Subaru on tullut synonyymiksi pitkäikäisyydelle, luotettavuudelle ja monipuolisuudelle. Jokainen Subaru-ajoneuvo on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu kestämään arjen rasituksia, varmistaen, että omistajat voivat aloittaa matkansa luottavaisin mielin.

Löydä täydellinen Subaru AutoUnclesta

Kun on kyse täydellisen Subarun löytämisestä, AutoUncle on lopullinen kohde. Laajalla valikoimallaan, jossa on 386 käytettyä Subaru-autoa, jotka ulottuvat klassisista malleista vuodesta 1999 aina viimeisimpiin huipputeknisiin vuoden 2023 julkaisuihin, AutoUncle tarjoaa laajan valikoiman, joka palvelee jokaista hienostunutta makua ja mieltymystä. Olitpa sitten etsimässä kompaktia ja ketterää Subaru Imprezzaa tai tilavaa ja seikkailunhaluista Subaru Outbackia, löydät varmasti ihanteellisen auton tarpeisiisi.

Käytetyn Subarun hintaluokka

Mikä erottaa Subarun ei ole vain sen poikkeuksellinen suorituskyky ja kestävyys, vaan myös sen sitoutuminen edullisuuteen. Hinnan vaihdellessa 3490 €:sta 57175 €:n, Subaru tarjoaa lyömätöntä vastinetta rahalle, varmistaen, että voit kokea japanilaisen insinööritaidon tarkkuuden ja luotettavuuden rikkomatta pankkia.

Suositut Subaru-mallit saatavilla AutoUnclella

AutoUnclella olemme ylpeitä ajoneuvojemme monipuolisuudesta, varmistaen, että jokainen asiakas löytää heidän tarpeitaan ja elämäntyyliään vastaavan auton. Tässä ovat suosituimmat Subaru-mallimme alustallamme autojen määrän perusteella:

  1. Subaru Outback - 123 auton listauksella Outback on asiakkaidemme suosikki. Tunnetaan tilavasta sisustastaan ja erinomaisista maastoajo-ominaisuuksistaan, Outback on täydellinen niille, jotka etsivät seikkailua. Tutustu Subaru Outback -ajoneuvovalikoimaamme täällä.
  2. Subaru Forester - 97 listauksella Forester on erinomainen valinta perheille. Sen turvaominaisuudet, tilavuus ja luotettava suorituskyky tekevät siitä yhden suosituimmista Subaru-ajoneuvoista. Tutustu Subaru Forester -autojen valikoimaamme täällä.
  3. Subaru Impreza - 56 auton valikoimalla Impreza tarjoaa kompaktin muotoilun kompromissoimatta suorituskykyä. Se on täydellinen auto niille, jotka etsivät päivittäistä kulkuneuvoa, jossa on urheilullinen särmä. Katso Subaru Impreza -listauksemme täällä.

Muista, että jokainen Subaru-auto ilmentää brändin sitoutumista luotettavuuteen, suorituskykyyn ja arvoon. Tutustu näihin huippumalleihin AutoUnclella ja löydä sinulle sopiva Subaru tänään.

Astu Subarun rattiin tänään

Joten miksi tyytyä vähempään? Omaksu Subarun perintö ja henki, kun aloitat seuraavan autoseikkailusi. Tutustu ylivoimaiseen käsityötaitoon, horjumattomaan luotettavuuteen ja kompromissittomaan suorituskykyyn, jotka ovat tehneet Subarusta todellisen ikonin automaailmassa. Astu Subarun rattiin tänään ja koe teknologian, innovaation ja ajamisen nautinnon täydellinen fuusio.