Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Mitsubishi mallit

Kaikki Mitsubishi mallit

kayttoauto.fi, autotie.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Mitsubishi

Mitsubishi, brändi, jolla on yli sadan vuoden historia Japanissa, on vakiinnuttanut itsensä autoteollisuuden johtajaksi tinkimättömän sitoutumisensa luotettavuuteen ja huipputeknologiaan ansiosta. Taukoamattomalla pyrkimyksellään erinomaisuuteen Mitsubishi on onnistuneesti luonut itselleen oman lokeron, vangiten lukemattomien asiakkaiden sydämet maailmanlaajuisesti.

Jykevistä ja kestävistä SUV-malleista tyylikkäisiin ja tehokkaisiin sedan-autoihin, Mitsubishi-ajoneuvot ilmentävät täydellistä yhdistelmää tyyliä, suorituskykyä ja innovaatiota. Jokainen ajoneuvo on huolellisesti valmistettu kestämään aikaa, luvaten jatkuvaa suorituskykyä ja erinomaista arvoa.

Kun valitset Mitsubishin, et osta vain ajoneuvoa; teet lausunnon. Koe vertaansa vailla oleva laatu, vertaansa vailla oleva luotettavuus ja vertaansa vailla oleva ajonautinto, jota Mitsubishi tarjoaa. On aika nostaa ajokokemuksesi uusiin korkeuksiin Mitsubishillä - brändillä, joka jatkaa rajojen rikkomista ja määrittelee uudelleen autoteollisuuden erinomaisuuden.

Mitsubishi on suosittu auto suomalaisten kuluttajien keskuudessa

Tällä hetkellä AutoUncle on ylpeä tarjotessaan erinomaisen valikoiman 849 käytettyä Mitsubishi-autoa, joka esittelee monipuolisen valikoiman eri vuosien malleja. Olitpa etsimässä budjettiystävällistä vaihtoehtoa tai tähtäämässä enemmän premium-valintaan, hintahaarukkamme £1950 - £53900 palvelee erilaisia budjetteja ja mieltymyksiä.

Klassisista malleista vuodelta 1999 aina viimeisimpiin vuoden 2023 julkaisuihin löydät Mitsubishin, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi. Tarjoamamme laaja valikoima on todiste Mitsubishin brändin kestävästä suosiosta suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

Tutki suosituimpia Mitsubishi-malleja

Mitsubishin mallisto on tunnettu monipuolisuudestaan, tarjoten jokaiselle kuljettajalle jotakin. Etsitpä sitten kompaktia kaupunkiautoa, monipuolista perheautoa tai tehokasta SUV:ta, Mitsubishillä on malli, joka on suunniteltu elämäntyyliisi. Katsotaan tarkemmin suosituimpia Mitsubishi-malleja, jotka jatkavat suomalaisten kuljettajien lumoamista.

Mitsubishi Outlander

Johtavana on Mitsubishi Outlander, huomattava SUV, jolla on vaikuttava valikoima 80 autoa saatavilla. Tunnettu vankasta suorituskyvystään ja tilavista sisätiloistaan, Outlander on tullut perheiden suosikkivalinnaksi, tarjoten täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja luotettavuutta ajokokemuksessa. Olipa kyseessä viikonloppuloma tai päivittäinen työmatka, Outlander ylittää odotukset ja tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen.

Mitsubishi ASX

Seuraavana on Mitsubishi ASX, jolla on laaja valikoima 194 autoa saatavilla. Tätä erittäin haluttua kompaktia SUV-mallia ihannoidaan sen poikkeuksellisen monipuolisuuden, huomattavan tehokkuuden ja erinomaisen suorituskyvyn vuoksi, mikä tekee siitä yhä suositumman valinnan kaupunkilaisten keskuudessa, jotka etsivät sekä tyyliä että käytännöllisyyttä päivittäisissä ajoissaan. Sen tyylikkäällä muotoilulla, edistyneillä ominaisuuksilla ja luotettavalla maineella Mitsubishi ASX on autoteollisuuden erinomaisuuden huipentuma, joka takaa nautittavan ja saumattoman ajokokemuksen.

Mitsubishi Eclipse Cross

Lopuksi, Mitsubishi Eclipse Cross on upea crossover, joka yhdistää tyylikkään muotoilun huipputeknologisiin ominaisuuksiin, tarjoten todella premium-tason ajokokemuksen. Laajalla valikoimalla 165 autoa saatavilla, voit löytää täydellisen Eclipse Crossin, joka vastaa mieltymyksiäsi ja tarpeitasi. Etsitpä sitten tyyliä, suorituskykyä tai edistynyttä teknologiaa, tällä poikkeuksellisella ajoneuvolla on kaikki.

Kaikki automallit for Mitsubishi

Kaikki alueet for Mitsubishi

Kaikki polttoainetyypit for Mitsubishi

Kaikki vuotta for Mitsubishi

Kaikki vaihteistotyypi for Mitsubishi

Kaikki korimalli for Mitsubishi