Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Kia mallit

Kaikki Kia mallit

kayttoauto.fi, suursavonauto.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Kia

Lähdetään kiehtovalle matkalle Etelä-Korean sydämeen, missä tunnettu Kia-brändi sai alkunsa. Kia ei ole pelkästään kulkuväline; se symboloi korealaisen innovaation ja laadun huipentumaa.

Kia ei ole vain luotettavuuden, tehokkuuden ja nykyaikaisen muotoilun arvostamista. Se on elämäntavan omaksumista, joka yhdistää huipputeknologian, poikkeuksellisen käsityötaidon ja vertaansa vailla olevan mukavuuden. Siroilla linjoillaan ja innovatiivisilla ominaisuuksillaan Kia on enemmän kuin vain auto - se on hienostuneisuuden ja tyylin lausunto.

Joten kun valitset Kian, et vain valitse ajoneuvoa; valitset ajokokemuksen, joka ylittää odotukset ja asettaa uudet standardit.

Tutustu vaikuttavaan Kia-valikoimaamme

AutoUnclella olemme innoissamme esitellessämme vaikuttavaa 3303 käytetyn Kia-ajoneuvon valikoimaa. Jokainen näistä ajoneuvoista ilmentää Kian omistautumista autojen luomiseen, jotka eivät ole vain luotettavia ja tehokkaita, vaan myös huokuvat modernia eleganssia.

Laaja valikoimamme ulottuu vuoden 2004 luotettavista klassikoista, jotka esittelevät Kian rikasta perintöä, vuoden 2023 uusimpiin edistysaskeleihin, heijastaen jatkuvaa evoluutiota ajan mittaan. Laajalla hintahaarukalla, joka alkaa vaatimattomasta €1750:sta ja ulottuu premium-hintaan €86708 saakka, tarjoamme monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja erilaisiin budjetteihin ja mieltymyksiin, varmistaen, että jokaiselle löytyy täydellinen Kia-ajoneuvo. Tutustu poikkeukselliseen valikoimaamme ja löydä itsellesi täydellinen yhteensopivuus.

Suositut Kia-mallit

Kian valitseminen tarkoittaa itsensä asettamista brändin taakse, joka edustaa laatua, tehokkuutta ja innovaatiota. Se tarkoittaa maailmanlaajuisen ajajayhteisön osaksi tulemista, jotka arvostavat käytännöllisyyden ja tyylin yhdistelmää, jonka jokainen Kia-ajoneuvo tarjoaa. Se tarkoittaa elämäntavan omaksumista, joka arvostaa luotettavuutta, tehokkuutta ja nykyaikaista eleganssia.

Kia Cee'd

Valikoimamme kärjessä Kia Cee'd todella erottuu vaikuttavalla valikoimallaan, josta on saatavilla 761 autoa. Tätä huomattavaa mallia arvostetaan sen sirosta ja silmiinpistävästä muotoilusta sekä poikkeuksellisesta ja tehokkaasta suorituskyvystään, joka ylittää odotuksesi. Olitpa etsimässä tyylikästä kyytiä tai ajoneuvoa, joka tarjoaa sekä tyyliä että sisältöä, Kia Cee'd on täydellinen valinta, joka jättää varmasti kestävän vaikutelman.

Kia Niro

Kia Cee'din jälkeen tulee Kia Niro, huomattava malli, josta on saatavilla vaikuttava valikoima 437 autoa. Tunnettu ekologisesta hybriditekniikastaan ja erittäin mukavasta ajostaan, Kia Niro on ykkösvalinta niille, jotka etsivät sekä tehokkuutta että sujuvaa ajokokemusta. Olitpa sitten liikenteessä kaupungissa tai pitkällä maantiematkalla, Kia Niro tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja tyyliä. Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä itsellesi täydellinen Kia Niro.

Kia Rio

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, puhutaan huomattavasta Kia Rio. 383 auton vaikuttavalla valikoimallaan tämä kompakti kaunotar on tunnettu paitsi polttoainetehokkuudestaan, myös sirosta muotoilustaan ja edistyneistä ominaisuuksistaan. Olitpa sitten navigoimassa kiireisiä kaupungin katuja tai pitkällä maantiematkalla, Kia Rio on varmasti ylittämässä odotuksesi ja tekee jokaisesta matkasta iloisen kokemuksen.

Aloita Kia-matkasi tänään AutoUnclella

Aloita matkasi kohti korealaisen autoteollisuuden innovaatiota tänään. Muista, elämässä ei ole vain määränpäätä; se on matkasta. Ja Kialla tuo matka takaa luotettavuuden, tehokkuuden ja kiistattoman eleganssin. Koska Kialla et vain aja; teet lausunnon arvostuksestasi laatua, tehokkuutta ja nykyaikaista muotoilua kohtaan.

Joten aloita Kia-valikoimamme tutkiminen nyt ja löydä itsellesi täydellinen auto. AutoUnclella unelma-autosi löytäminen on helppoa, riippumatta siitä, mistä tulet tai millainen budjettisi on. Valmistaudu tekemään lausunto Kialla – koska elämä on liian lyhyt keskinkertaisille autoille!