Kaikki Hyundai mallit

Kaikki Hyundai mallit

autosalpa.fi, Tori, autokilta.fi ja 17 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Reilu hinta

Hyvä hinta

Reilu hinta

Hieman tyyris

Kallis

Tilaa ilmoitus alennetuista hinnoista

Hyundai

Lähdetään jännittävälle matkalle Etelä-Korean sydämeen, maahan, joka on tunnettu teknologisesta taituruudestaan ja innovatiivisesta hengestään. Tästä elävästä maisemasta nousee Hyundai, brändi, joka tiivistää korealaisen kekseliäisyyden olemuksen.

Henkilö, joka valitsee Hyundain, on joku, joka arvostaa luotettavuutta, tehokkuutta ja modernia muotoilua. He ovat ihmisiä, jotka uskovat, että jokaisen ajomatkan tulisi olla nautittava kokemus, täynnä mukavuutta ja helppoutta.

Tutustu laajaan valikoimaamme käytettyjä Hyundai-malleja

Me AutoUnclen luona olemme ylpeitä esitellessämme vankan valikoiman 1230 käytettyä Hyundai-ajoneuvoa. Jokainen valikoimamme ajoneuvo ilmentää Hyundain sitoutumista laatuun ja erinomaisuuteen, malleissa ulottuen vuoden 2001 arvokkaisiin klassikoihin vuoden 2023 huipputeknologisiin suunnitteluihin.

Näiden ajoneuvojen hintahaarukka alkaa vaatimattomasta €1450 ja nousee jopa €79990:een, varmistaen, että unelma Hyundain omistamisesta on monien saavutettavissa.

Brändin rakastetuimmat mallit

Tarkasteltaessa lähemmin Hyundai-valikoimaa paljastamme kiehtovan valikoiman ajoneuvoja, jotka ovat todella suosikkeja harrastajien ja kuljettajien keskuudessa. Tyylikkäistä sedaneista monipuolisiin katumaastureihin Hyundai tarjoaa monipuolisen valikoiman malleja, jotka vastaavat erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin.

Hyundai i30

Hyundai i30, jota on saatavilla 222 yksikköä, on esimerkki Hyundain uskomattomasta asiantuntemuksesta yhdistää tyyli, mukavuus ja suorituskyky kompaktiin pakettiin. Sen tyylikkäällä ja modernilla muotoilulla i30 kiinnittää huomion jokaisesta kulmasta, kun taas sen tilava ja hyvin varusteltu sisätila takaa mukavan ja nautittavan ajokokemuksen sekä kuljettajille että matkustajille. Varustettuna edistyneellä tekniikalla ja innovatiivisilla ominaisuuksilla tämä monipuolinen viistoperä tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen, joka on sekä jännittävä että polttoainetehokas.

Hyundai i20

Samalla tavalla Hyundai i20, jota on saatavilla 186 yksikköä, on täydellinen esimerkki Hyundain omistautumisesta autonvalmistuksessa, joka on sekä käytännöllinen että tehokas ilman, että tyylistä tingitään. Sen tyylikkäällä muotoilulla, edistyneillä ominaisuuksilla ja luotettavalla suorituskyvyllä Hyundai i20 on osoitus Hyundain sitoutumisesta tarjota kuljettajille ylivertainen ajokokemus.

Olipa kyse kaupungin kaduilla navigoinnista tai pitkälle matkalle lähtemisestä, Hyundai i20 tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, monipuolisuutta ja luotettavuutta. Sen tilavasta sisätilasta edistyneisiin turvaominaisuuksiin, Hyundai i20 on suunniteltu parantamaan jokaista ajokokemuksesi osa-aluetta.

Hyundai Ioniq

Lopuksi, Hyundai Ioniq on merkittävä esimerkki Hyundain omistautumisesta innovaatiolle sähkö- ja hybridiajoneuvojen markkinoilla. Nykyisin saatavilla olevilla 188 yksiköllä Hyundai Ioniq näyttää huipputekniikan ja ympäristöystävällisten ominaisuuksien, jotka määrittelevät uudelleen ajokokemuksen. Sen tyylikkäästä muotoilusta vaikuttavaan kantamaan Ioniq tarjoaa saumattoman yhdistelmän tyyliä ja kestävyyttä. Olitpa etsimässä täysin sähköistä tai hybridivaihtoehtoa, Hyundai Ioniq on vakuuttava valinta, joka asettaa uuden standardin ympäristötietoiselle ajamiselle. Tutustu lisää Hyundai Ioniqiin ja löydä autoteollisuuden tulevaisuus annetun linkin kautta.

Korealaisen autoteollisuuden mestariteos

Hyundain valitseminen tarkoittaa innovaation ja luotettavuuden elämäntyylin omaksumista. Se tarkoittaa itsesi asettamista brändin taakse, joka jatkuvasti työntää autoteollisuuden rajoja. Se tarkoittaa osaksi globaalia kuljettajayhteisöä tulemista, jotka arvostavat mukavuuden, suorituskyvyn ja tehokkuuden yhdistelmää, jonka Hyundai tarjoaa.

Aloita matkasi kohti korealaisen autoteollisuuden innovaation omistamista tänään. Muista, että elämä ei ole vain määränpää, vaan myös matka - ja Hyundain kanssa se lupaa olla muistettava.