Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Honda mallit

Kaikki Honda mallit

autotie.fi, suursavonauto.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Honda

Kuvittele mielessäsi matka Nousevan Auringon Maahan, Japaniin. Saarivaltio tunnetaan teknologisista edistysaskeleistaan ja tarkasta insinööritaidostaan. Tästä maisemasta nousee Honda, brändi, joka tiivistää japanilaisen innovaation hengen.

Tyypillinen Honda-omistaja arvostaa luotettavuutta, tehokkuutta ja mukavuutta yhdistettynä urheilulliseen dynaamisuuteen. He ovat yksilöitä, jotka uskovat, että ajamisessa ei ole kyse vain määränpäähän pääsystä, vaan myös matkan jokaisen hetken nauttimisesta.

Löydä unelmiesi Honda

AutoUnclen luona olemme erittäin ylpeitä esitellessämme kattavan valikoiman 643 käytettyä Honda-ajoneuvoa. Jokainen valikoimassamme oleva auto ilmentää Hondan sitoutumista erinomaisuuteen, malleissa ulottuen 1994 ajattomiin klassikoihin vuoden 2023 uusimpiin innovaatioihin. Ajoneuvojen hintahaarukka alkaa edullisesta €990 ja nousee jopa €59880:een, varmistaen, että unelma Hondan omistamisesta on monien ulottuvilla.

Rakastetuimmat Honda-mallit

Katsotaanpa lähemmin ja sukellamme syvemmälle Honda-valikoimaan. Rikkaan innovaatio- ja erinomaisuushistoriansa ansiosta Honda on johdonmukaisesti tuottanut poikkeuksellisia ajoneuvoja, jotka yhdistävät tyylin, suorituskyvyn ja luotettavuuden. Olipa kyseessä sitten tyylikkäät sedanit tai tilavat katumaasturit, Honda tarjoaa jokaiselle elämäntyylille ja mieltymykselle sopivan vaihtoehdon.

Honda CR-V

Honda CR-V on suosittu valinta asiakkaidemme keskuudessa, ja saatavilla on 232 yksikköä. Tämä malli esittelee Hondan taidon luoda monipuolisia ja luotettavia ajoneuvoja, jotka vastaavat monenlaisiin tarpeisiin.

Honda Civic

Samalla tavalla Honda Civic, jota on tarjolla 215 yksikköä, on esimerkki Hondan sitoutumisesta kompaktien, mutta tehokkaiden autojen toimittamiseen, jotka ovat sekä käytännöllisiä kaupunkiajoon että nautittavia avoteillä.

Omaksu innovaation, luotettavuuden ja autoteollisuuden erinomaisuuden

Hondan valitseminen tarkoittaa innovaation ja luotettavuuden elämäntyylin omaksumista. Se tarkoittaa itsensä asettamista brändin taakse, joka on jatkuvasti laajentanut autoteollisuuden rajoja. Se tarkoittaa osaksi globaalia kuljettajayhteisöä tulemista, jotka arvostavat mukavuuden, suorituskyvyn ja tehokkuuden yhdistelmää, jonka Honda tarjoaa.

Aloita matkasi kohti japanilaisen autoteollisuuden innovaation omistamista tänään. Muista, että elämä ei ole vain määränpää, vaan myös matka - ja Hondalla se lupaa olla tyydyttävä.

Kaikki automallit for Honda

Kaikki alueet for Honda

Kaikki polttoainetyypit for Honda

Kaikki vuotta for Honda

Kaikki vaihteistotyypi for Honda

Kaikki korimalli for Honda