Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

80 käytetyt Ford S-MAX olivat hinta tarkistettiin

80 käytetyt Ford S-MAX olivat hinta tarkistettiin

autokilta.fi, carnext.com ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Ford S-MAX

Etu

  • Loistava moottorivalikoima.
  • Hyvä ohjautuvuus tila-autoksi.
  • Hyvä varustelutaso.
  • Viiden tähden NCAP -turvaluokitus.

Haitta

  • Bensiinikoneiden suorituskyky on heikko.
  • Sisustan muoviverhoilut päästävät väriä.

Kuvaus

Ford S-Max tuli markkinoille vuonna 2006. Se on aliarvostettu seuraaja vanhalle Ford Galaxylle. Ominaisuuksiltaan auto on erinoimainen, kun perhettä pitää ajaa ympäri kaupunkia. Se on myös ensimmäinen malli, jossa Ford kokeili nk. “Kineettistä muotoilua”, joten se näyttää edelleen varsin modernilta.

Koska auto on suunniteltu kaupunkiajoon, siinä yhdistyy alhaisten ajonopeuksien optimointi ja hyvä kulutustaso. S-Max:iin on saatavina laaja valikoima moottoreita, joista suurin osa on dieseleitä.Vaikka 1.6 litrainen voi tuntua perin heikolta tämän kokoiseen autoon, on loppumallisto riittävän vahva. Ecoboost malli on hyvä valinta monipuolisuutensa vuoksi. Siinä yhdistyy hyvä suorituskyky ja kulutuslukemat.

Kyky mahduttaa sisään 7 henkeä ja erinomainen, ergonomisesti suunniteltu sisusta ovat S-Max:in valtit. Sisuta voi muokata monella eri tavalla, sillä kaikki kääntyy ja taipuu. Sen voi muokata 2 tai istuttavaksi oman maun mukaan, mikä tekee ajoneuvosta erittäin käytännöllisen.

Tasainen kyyti ja erinomainen äänieristys tekevät siitä hyvän moottoriteiden kulkuneuvon. Se on silti yhtä kotonaan kaupunkiympäristössä. Kevyt ohjautuvuus alhaisissa nopeuksissa tuovat ajoon rauhallisuutta, jota tämän kokoluokan autossa ei usein näe. Käännöksissä kori ei juurikaan heijaa, joka on harvinaista tässä luokassa.

Käyttökulut ovat tila-autojen luokassa keskitasoa. Fordeihin on kuitenkin tunnetusti helposti saatavilla edullisia varaosia. S-Max on kuitenkin ehkä hieman tyyris verrattuna kilpailijoihin, mutta käytettyjen autojen kohdalla tämä ongelma on lievempi.

Johtopäätös

S-Max on luokkansa paras auto, jolle kilpailijat kuten Seat Alhambra, Opel Zafira ja VW Sharan jäävät toiseksi. Se on ehkä hieman kalliimpi kuin kilpailijat, mutta ajonautinto on lisähinnan arvoinen. Kannattaa kuitenkin välttää perus bensiinikoneita.

Kaikki alueet for Ford S-MAX

Kaikki polttoainetyypit for Ford S-MAX

Kaikki vuotta for Ford S-MAX

Kaikki vaihteistotyypi for Ford S-MAX

Kaikki korimalli for Ford S-MAX

Kaikki varustekokoonpano for Ford S-MAX

Auto myyty!

Olemme ohjanneet sinut uudelleen luetteloon vastaavista autoista, jotka löysimme ja joiden uskomme kiinnostavan sinua.