Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Dacia mallit

Kaikki Dacia mallit

Tori, Auto24 ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Dacia

Kuvittele seisovasi Karpaattien vuorten reunalla, katsoen Romanian laajoja maisemia. Se on maa, joka tunnetaan sen karusta kauneudesta, rikkaasta kulttuurista ja ihmisten sitkeydestä. Juuri nämä ominaisuudet määrittelevät Dacian, brändin, joka on kotoisin tästä elävästä maasta.

Dacian omistaja ei ole vain autoilija; he ovat henkilö, joka tunnistaa ja arvostaa kestävyyttä, käytännöllisyyttä ja edullisuutta, joita brändi edustaa.

Tutustu erinomaiseen Dacia-autojen valikoimaan

Täällä AutoUnclen luona olemme ylpeitä toimiessamme ikkunana tähän Romanian sitkeyden maailmaan. Alustamme isännöi 325 käytettyä Dacia-ajoneuvoa, jokainen todistus brändin sitoutumisesta laatuun ja arvoon.

Valikoimamme ulottuu vankkojen 2010 mallien, jotka kantavat vuosikymmenen innovaation jälkiä, aina 2023 huipputeknologisiin versioihin, jotka ilmentävät auton muotoilun tulevaisuutta. Hinnoilla, jotka alkavat vaatimattomasta €4890 ja nousevat €31900:een, varmistamme, että Dacia-kokemus on saatavilla laajalle budjettivalikoimalle.

Suositut Dacia-mallit AutoUnclen luona

Esittelemme useita suosittuja malleja, jotka tarjoavat yhdistelmän romanialaista käsityötaitoa ja nykyaikaista innovaatiota.

Dacia Sandero

Yksi yleisön suosikeista, Dacia Sandero, on tunnettu polttoainetehokkuudestaan ja kompaktista muotoilustaan, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaupunkilaisille.

Dacia Duster

Niille, jotka etsivät vankkaa kumppania maastoajoon, Dacia Duster on vertaansa vailla oleva valinta sen vankan rakenteen ja tilavien sisätilojensa ansiosta. Tutustu näihin malleihin ja moniin muihin AutoUnclen luona ja löydä Dacia, joka sopii täydellisesti elämäntyyliisi.

Aloita Dacia-matkasi tänään

Dacian valitseminen on paljon muutakin kuin vain auton ostamista. Se on itsesi asettamista brändin taakse, joka arvostaa sitkeyttä, käytännöllisyyttä ja edullisuutta. Se on osallistumista yhteisöön, joka arvostaa muotoilun yksinkertaisuutta ja suorituskyvyn luotettavuutta.

Omaksu Dacian sitkeyden henki ja aloita ajomatkasi kohti luotettavaa, edullista ja tehokasta tulevaisuutta. Loppujen lopuksi elämä ei ole vain määränpäästä, vaan myös matkasta - ja Dacian kanssa voit olla varma, että se on matka, joka on sen arvoinen

Kaikki automallit for Dacia

Kaikki alueet for Dacia

Kaikki polttoainetyypit for Dacia

Kaikki vuotta for Dacia

Kaikki vaihteistotyypi for Dacia

Kaikki korimalli for Dacia