Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Porsche mallit

Kaikki Porsche mallit

autosalpa.fi, autokilta.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Porsche

Kun puhumme Porschesta, puhumme maailmanlaajuisesti tunnetusta brändistä, joka tunnetaan arvostuksestaan, vertaansa vailla olevasta suorituskyvystään ja poikkeuksellisesta käsityötaidostaan. Rikkaalla historialla, joka juontaa juurensa perustamisestaan Saksassa vuonna 1931, Porsche on vakiinnuttanut asemansa ikonisena valmistajana, joka tuottaa korkean suorituskyvyn urheiluautoja, SUV:eja ja sedaneita.

AutoUncle'n käytettyjen Porsche-autojen kokoelma

AutoUncle listaa tällä hetkellä 515 käytettyä Porsche-autoa, heijastaen tämän luksusbrändin kestävää vetovoimaa. Nämä ajoneuvot kattavat mallit klassisesta vuodesta 1966 aina uusimpiin vuoden 2023 julkaisuihin, todisteena Porschen huomattavasta matkasta eri autoteollisuuden innovaatioiden aikakausien läpi.

Porschen hintahaarukka, €10,900:stä huimaan €449,800:aan, kuvastaa brändin sijoittumista markkinan premium-segmenttiin.

Porsche Cayenne on suosituin malli

Suosituimpien mallien joukossa on Porsche Cayenne, jolla on huomattava valikoima 124 autoa listattuna AutoUnclella. Tämä ylellinen SUV yhdistää saumattomasti urheilullisen suorituskyvyn, hienostuneen mukavuuden ja käytännöllisen käytettävyyden, tehden siitä täydellisen valinnan valikoiville kuljettajille, jotka kaipaavat molempien maailmojen täydellistä harmoniaa. Tutustu laajaan valikoimaan vaihtoehtoja ja löydä sinua odottava poikkeuksellinen ajokokemus. Seuraa linkkiä saadaksesi lisätietoja Porsche Cayennesta.

Brändin perintö

Brändin perintö juontaa juurensa sen horjumattomaan sitoutumiseen erinomaisuuteen ja sen jatkuvaan täydellisyyden tavoitteluun. Jokainen Porsche-ajoneuvo on huolellisesti valmistettu ilmentämään brändin ydinarvoja: tarkkaa insinööritaitoa, huipputeknologiaa ja vertaansa vailla olevaa ajodynamiikkaa. Erottuvista muotoiluviivoista, jotka huokuvat eleganssia ja atleettisuutta, huolellisesti suunniteltuihin moottoreihin, jotka tarjoavat huumaavaa voimaa ja nopeutta, Porsche-ajoneuvot ovat todiste brändin omistautumisesta autoteollisuuden mestariteosten luomiseen.

Porschen sitoutuminen innovaatioon ja autoteollisuuden rajojen työntämiseen on johtanut lukuisiin mullistaviin saavutuksiin. Ikonisesta Porsche 911:sta, josta on tullut autoteollisuuden suuruuden symboli, hämmästyttävään Porsche Cayenne SUV:hen ja ylelliseen Porsche Panamera sedan-malliin, jokainen malli Porschen valikoimassa yhdistää saumattomasti suorituskyvyn, mukavuuden ja sofistikoituneisuuden.

Porschen loistava historia

Koko sen loistokkaan historian ajan Porsche on kerännyt lukemattomia kunnianosoituksia ja saavuttanut huomattavaa menestystä sekä radalla että sen ulkopuolella. Brändin moottoriurheiluperintö on syvästi juurtunut sen DNA:han, voitoilla arvostetuissa tapahtumissa kuten Le Mansin 24 tunnin ajo ja maailman kestävyysmestaruus. Nämä voitot eivät ainoastaan näytä Porschen insinööritaitoa, vaan ne myös toimivat todisteena brändin sitoutumisesta suorituskyvyn rajojen työntämiseen.

Nykyään Porsche jatkaa autoteollisuuden uudelleenmäärittelyä innovatiivisilla teknologioillaan ja mullistavilla edistysaskelillaan. Porsche Taycanin ajoneuvolinjan sähköistämisestä jatkuvasti kehittyviin huipputeknisiin kuljettajan avustusjärjestelmiin, Porsche pysyy autoteollisuuden innovaation eturintamassa.

Erinomaisuuden ja arvostuksen todistus

Yhteenvetona Porsche seisoo todellisena automaailman erinomaisuuden symbolina, heijastaen tarkkuuden, suorituskyvyn ja intohimon perintöä. Rikkaalla perinnöllään, sitoutumisellaan täydellisyyteen ja jatkuvalla innovaation tavoittelullaan Porsche jatkaa autoharrastajien sydämien ja mielten vangitsemista maailmanlaajuisesti, tarjoamalla poikkeuksellisia ajokokemuksia, jotka ylittävät odotukset.