Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Lexus mallit

Kaikki Lexus mallit

Tori, kamux.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Lexus

Matkustetaan kanssamme dynaamisille Japanin kaduille, jossa arvostettu Lexus-brändi syntyi. Lexus on enemmän kuin vain auto; se on japanilaisen ylellisyyden, luotettavuuden ja edelläkävijäteknologian ilmentymä. Tyypillinen Lexus-omistaja on henkilö, joka arvostaa elämän hienompia asioita, arvostaa luotettavuutta ja on vetovoimainen innovatiiviselle teknologialle.

AutoUncle tarjoaa käytettyjä Lexuksia

AutoUnclella olemme iloisia esitelläksemme kuratoidun valikoiman 354 käytettyä Lexus-ajoneuvoa. Jokainen näistä autoista kuvastaa Lexuksen horjumatonta omistautumista autojen valmistukselle, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja ylellisyyttä.

Valikoimamme ulottuu vuoden 2004 palvottuihin klassikoihin vuoden 2023 tulevaisuuden ihmeisiin, todiste Lexuksen jatkuvasta pyrkimyksestä täydellisyyteen luksusajoneuvojen maailmassa. Hinnat alkavat huomattavasta €5490 ja nousevat merkittävään €129000, heijastaen ajoneuvojen premium-luonteen.

Japanilaisen eleganssin huipentuma

Lexus-valinnan tekeminen tarkoittaa itsensä yhdistämistä brändiin, joka edustaa mukavuutta, ylellisyyttä ja huipputeknologiaa. Se on osaksi maailmanlaajuista autonharrastajien yhteisöä liittymistä, jotka arvostavat luotettavuuden, estetiikan ja innovaation täydellistä yhdistelmää, jonka jokainen Lexus-ajoneuvo tarjoaa. Se on elämäntavan omaksumista, joka arvostaa ylellisyyttä, mukavuutta ja ajamisen pelkkää iloa ajoneuvolla, joka jättää lähtemättömän jäljen minne ikinä meneekin.

Top Lexus -mallit

Luksusajoneuvojen maailmassa Lexus erottuu omistautumisellaan laadulle, suorituskyvylle ja sofistikoitumiselle. Monien saatavilla olevien mallien joukossa kolme on noussut asiakkaiden suosikeiksi.

Lexus NX300h

Lexus NX300h, kompakti hybrid-SUV, on suosittu niille, jotka etsivät tehokkuutta ja ympäristötietoisuutta tinkimättä mukavuudesta tai voimasta. Se on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja kestävyyttä, joka vetoaa moderneihin autoilijoihin. Tällä hetkellä on myynnissä 85 autoa.

Lexus UX

Seuraavaksi on Lexus UX, huomattava hybridimalli, joka yhdistää saumattomasti ylelliset ominaisuudet ympäristötietoiseen ajoon. Sen kompakti muotoilu tarjoaa runsaasti tilaa kaupunkiajossa ja mukautuu perhematkoille helposti.

Erityisesti AutoUnclella on tällä hetkellä myynnissä 50 käytettyä Lexus UX -ajoneuvoa. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä täydellinen ottelu tänään!

Lexus RX450h

Kolmanneksi suosituin Lexus-malli on Lexus RX450h, keskikokoinen SUV, joka tarjoaa mukavan ajon, runsaasti lastitilaa ja luokkansa vaikuttavan polttoainetalouden. Tätä mallia on kiitetty luotettavuudestaan, mikä tekee siitä älykkään valinnan niille, jotka etsivät pitkäaikaista investointia. Jokainen näistä malleista näyttää Lexuksen sitoutumisen innovaatioon, ylellisyyteen ja kestävyyteen, tehden niistä suosittuja valintoja nykyisillä markkinoilla. Tällä hetkellä AutoUnclella on myynnissä 41 käytettyä Lexus RX450h -autoa.

Koe liikkeen ylellisyys Lexuksella

Miksi odottaa? Aloita matkasi kohti japanilaista ylellisyyttä tänään. Muista, elämä ei ole vain määränpää; se on matka - ja Lexuksen kanssa se matka lupaa olevan yksi, joka on täynnä mukavuutta, ylellisyyttä ja vertaansa vailla olevaa luotettavuutta. Loppujen lopuksi Lexus-ajon ei ole vain kuljetusta; se on kokemusta mukavuuden jännityksestä, ylellisyyden viehätyksestä ja japanilaisen suunnittelun mestariteoksen omistamisen tyytyväisyydestä.