Vuosi
Km
Polttoaine
Vaihteisto

Kaikki Land Rover mallit

Kaikki Land Rover mallit

carnext.com, astrum.fi ja 16 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Supertarjous

Hyvä tarjous

Perustarjous

Hieman kallis

Kallis

Land Rover

Lähdetään kanssamme Yhdistyneen kuningaskunnan sydämeen, kuuluisan Land Rover -brändin kehtoon. Land Rover -ajoneuvo on enemmän kuin vain kulkuväline; se on Britannian sisun, seikkailunhalun ja jalostetun ylellisyyden symboli.

Tyypillinen Land Rover -fani on henkilö, joka todella arvostaa ja vaalii näiden merkittävien ajoneuvojen tarjoamaa karun suorituskyvyn, ylellisen mukavuuden ja vertaansa vailla olevan maastoajokyvyn harmonista yhdistelmää. Näillä erinomaisilla ajoneuvoilla haastavat maastot valloitetaan helposti, ja samalla voi nauttia ylellisestä sisätilasta, joka tarjoaa rentoutumisen keitaan.

Sukella valikoimaamme käytettyjä Land Rovereita

Täällä AutoUnclella olemme iloisia tarjotessamme monipuolisen valikoiman 314 käytettyä Land Rover -ajoneuvoa. Jokainen niistä on todiste Land Roverin horjumattomasta sitoutumisesta valmistaa ajoneuvoja, jotka määrittelevät uudelleen ylellisyyden ja suorituskyvyn. Valikoimamme ulottuu vuoden 1999 ajattomista klassikoista vuoden 2023 tulevaisuuden ihmeisiin, kuvaten Land Roverin vuosien varrella tapahtunutta evoluutiota. Hinnat vaihtelevat vaatimattomasta €4900 merkittävään €169800, palvellen laajaa budjetti- ja mieltymyskirjoa.

Land Rover on passisi seikkailuun

Land Roverin omaksuminen tarkoittaa brändin valitsemista, joka on synonyymi laadulle, seikkailulle ja ylellisyydelle. Se on osaksi maailmanlaajuista Land Rover -harrastajien yhteisöä liittymistä, joka arvostaa ylellisyyden ja maastoajokyvyn ainutlaatuista yhdistelmää. Se on elämäntavan omaksumista, joka arvostaa seikkailun jännitystä, ylellisyyden mukavuutta ja vapautta valloittaa mikä tahansa maasto.

Valitettavasti tietyn Land Rover -mallin tiedot eivät ole saatavilla tässä aineistossa. On kuitenkin hyvin tiedossa, että Land Rover on vuosien varrella tuottanut joitakin ikonisia malleja, jotka ovat lumonneet autonkuljettajia ympäri maailmaa niiden vertaansa vailla olevalla maastoajotaidolla ja ylellisillä sisätiloilla.

Suosituimmat Land Rover -mallit AutoUnclella

AutoUncle Finlandin vilkkaalla digitaalisella markkinapaikalla kolme Land Rover -mallia nousevat esiin asiakkaiden suosikkeina. Nämä mallit korostavat Land Roverin sitoutumista toimittamaan ajoneuvoja, jotka palvelevat erilaisia tarpeita, mieltymyksiä ja elämäntyylejä, tehden siitä monien suosikkibrändin.

Suosituimmat mallit ovat:

  • Range Rover Hybrid
  • Range Rover Evoque
  • Discovery Sport

Land Rover Range Rover Hybrid

Ensimmäisenä on Land Rover Range Rover Hybrid, teknologisen innovaation ja ympäristötietoisuuden ruumiillistuma ylellisyydessä. Tämä malli resonoi niiden kanssa, jotka pyrkivät vähentämään hiilijalanjälkeään tinkimättä mukavuudesta tai suorituskyvystä. Autounclella on tällä hetkellä myynnissä 89 käytettyä ajoneuvoa.

Land Rover Range Rover Evoque

Seuraavana listalla on Land Rover Range Rover Evoque, kompakti SUV, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä, käytännöllisyyttä ja maastoajokykyä. Sen virtaviivaisen muotoilun ja Land Roverin legendaarisen karkeuden ansiosta se on saavuttanut valtavan suosion. Tämä kaupunkilaisen suosikki on nyt saatavilla monilla eri vaihtoehdoilla, ja myynnissä on tällä hetkellä 50 autoa. Täydellinen niille, jotka rakastavat tutkia tyypillisten kaupunkireittien ulkopuolella.

Land Rover Discovery Sport

Lopuksi meillä on Land Rover Discovery Sport, josta on tällä hetkellä myynnissä 31 mallia. Tunnettu tilavista sisätiloistaan ja monipuolisuudestaan, Discovery Sport on täydellinen perheille, jotka nauttivat seikkailunhaluisista lomista. Se tarjoaa runsaasti tilaa matkustajille ja matkatavaroille samalla kun se tarjoaa sen robustin suorituskyvyn, jota Land Roverilta odotetaan.

Land Rover -seikkailusi alkaa täältä

Joten, miksi odottaa? Aloita matkasi kohti Britannian autoteollisuuden innovaatiota tänään. Muista, että elämä ei ole vain määränpään saavuttamista; se on matkasta. Ja Land Roverin kanssa jokainen matka lupaa olevan jännittävä seikkailu, yhdistettynä ylellisyyteen ja kykyyn. Loppujen lopuksi, kun ajat Land Roverilla, et vain aja; teet lausunnon arvostuksestasi laadun, seikkailun ja ylellisyyden suhteen.