28 käytetyt Audi A1 olivat hinta tarkistettiin

28 käytetyt Audi A1 olivat hinta tarkistettiin

Auto24, autokilta.fi, astrum.fi ja 17 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Reilu hinta

Hyvä hinta

Reilu hinta

Hieman tyyris

Kallis

Tilaa ilmoitus alennetuista hinnoista

Audi A1

Etu

  • Niin hiljainen! Helposti mukavin ajonautinto omassa luokassaan.
  • Mahtava ajettavuus, vaikka häviää vielä kuitenkin Minille.
  • Upea muotoilu joka tihkuu tyylikkyyttä.
  • Säädöt tuovat erinomaiset tuntuman. Isommat vanteet ja kehitystyö jousituspuolella takaavat laadun riippumatta minkä version valitsee. Mallissa on helposti paras sisustus.
  • Viiden tähden NCAP -turvaluokitus ei tee mallille oikeutta. Audi on mennyt reilusti keskitasoa pidemmälle.

Haitta

  • Tavaratila on hieman ahdas, mutta se lienee odotettavaan tämän kokoisessa autossa.
  • S-mallissa on niin jäykkä jousitus, että se voi vaikuttaa päivittäiseen ajonautintoon.

Kuvaus

Audi A1 on suhteellisen uusi tulokas (2010) pienten autojen luokassa. Vahvan bensiinimoottorin ja fantastisen muotoilun yhdistelmä koottuna Audin brandin taakse, on saavuttanut laajan suosion. Audi A1 on saanut, mm. ”What Car” –lehden vuoden auto -palkinnon Britanniassa.

Tulokasmallin moottori on pieni: 1.2 litraa - 85 hevosvoimaa, ja myöhemmät moottoriversiot 1.4 litraisia 120, 138 tai 182 hevosvoimaa. Urheilullisin versio on A1 Quatro, jossa kuuluisan nelivedon lisäksi on 2.0 litran 252 hevosvoiman moottori. Audin turbo-ominaisuudet viimeistelevät ajopelin, jonka vertaista on tuskin koskaan kiitänyt pitkin maanteitä.

Niille joita taloudellisuus kiinnostaa urheilullisuutta enemmän, on A1 mallistossa myös kolme dieselmoottorilla varustettua kappaletta. 1.6 litran dieselit ovat melko perinteisiä, mutta 2.0 litran TDi on erinomainen, vähäruokainen moottoriteiden työjuhta. Vastikään tullut Econ -diesel vaihtoehto pudottaa kulutuksen jopa alle 5 litraan satasella.

Johtopäätös

Malli on helposti luokkansa ykkönen, mutta siinä on myös hyvä hinta-laatusuhde. Vaikka mitään merkittäviä vikoja on vaikea löytää, ei A1 kuitenkaan vedä vertoja Minin ajomukavuudelle. Mutta ketä kiinnostaa? Miten kukaan voisi olla tykkäämättä näin nätistä yksilöstä? Audi A1 on todellinen kaunotar.

Paras valinta on 1.4 litrainen 138 hevosvoimalla. Se yhdistää tarvittaessa erinomaisen suorituksen mukavaan urbaaniin ajonautintoon. 2.0 TDi on paras vaihtoehto pitkän matkan ajoon.

Kaikki polttoainetyypit for Audi A1

Kaikki vaihteistotyypi for Audi A1

Kaikki korimalli for Audi A1