16 käytetyt VW up! olivat hinta tarkistettiin

16 käytetyt VW up! olivat hinta tarkistettiin

Auto24, Tori, autotie.fi ja 17 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Reilu hinta

Hyvä hinta

Reilu hinta

Hieman tyyris

Kallis

Tilaa ilmoitus alennetuista hinnoista

VW up!

Etu

  • Erittäin laadukkaat moottorit ja kevyt rakenne tekevät Volkswagen Up:n edulliseksi ylläpitää.
  • Laadukas jousitus takaa ajonautinnon.
  • Tarkka ohjautuvuus, joka tuntuu kuin Karting ajolta on juuri sitä mitä pikkuautolta tulee odottaa.
  • Viiden tähden NCAP -turvaluokitus.

Haitta

  • Hieman meluisa suurissa nopeuksissa.
  • Automaattivaihteisto on heikko, mikä haittaa ajonautintoa.

Kuvaus

Volkswagen up! tuli markkinoille vuonna 2012. Se on pieni ja näppärä kaupunkiauto, jonka ominaisuudet ovat täydelliset ahtaille eurooppalaisille kaduille. Osana Volkswagenin ”Uudet pikkuautot” sarjaa, se voitti vuonna 2012 Vuoden auto palkinnon. On hyvä huomata, että Seat Mii ja Skoda Citigo pohjautuvat up!:n malliin.

Ottaen huomioon auton suunnitellun käyttötarkoituksen kaupunkiautona, erityishuomiota on moottorien osalta kiinnitetty kulutukseen ja alhaisiin ajonopeuksiin. Tämän vuoksi Volkswagen up! on saatavana vain 1.0 litraisella bensiinikoneella, kahdella eri vaihtoehdolla: 60hp tai 70hp. Vuonna 2014 julkaistiin myös sähköauto, jonka säde on n. 150km ilman latausta. Perinteiset moottorit on saatavilla myös LPG käyttöisinä, joka tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat alentaa kulutusta ilman, että se vaikuttaa suorituskykyyn.

Ollakseen pieni kaupunkiauto, up!:n ohjaamo on yllättävän tilava ainakin etupenkkiläisille. Lisävarustelut tuovat mukavuutta matkustukseen, joka on perin harvinaista tässä luokassa. Mukaavuutta lisää jousitus, joka yhdistää erinomaisesti korin tukemisen ja tasapainotuksen. Ohjautuvuus on erittäin hyvä, sillä tiukat signaalit välittyvät nopeasti, joka on tarpeen ahtaissa olosuhteissa. Lisukkeet eivät ole luokkansa huipputasoa, ellei lukuun oteta turvavarausteita. Up:n kuuluu useita turvatyynyjä, ajonvakautus ja hätäpysäytysjärjestelmä.

Johtopäätös

Up! on selkeästi yksi parhaista saatavilla olevista pienistä kaupunkiautoista. Se kykenee kilpailemaan mallien kuten Hyundai i10 kanssa erinomaisesti. Kuitenkin jos nostaa kokoa hieman, voi saada Ford Fiestan, joka kykenee kaikkeen siihen mihin Volkswagen up! ja hieman enemmän. up! on silti ihan hyvä valinta.

Kaikki polttoainetyypit for VW up!

Kaikki vaihteistotyypi for VW up!

Kaikki korimalli for VW up!