144 käytetyt VW Caddy olivat hinta tarkistettiin

144 käytetyt VW Caddy olivat hinta tarkistettiin

astrum.fi, autosalpa.fi, autotie.fi ja 17 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Reilu hinta

Hyvä hinta

Reilu hinta

Hieman tyyris

Kallis

Tilaa ilmoitus alennetuista hinnoista

VW Caddy

Etu

  • Laadukas moottori jonka suorituksesta löytyy mukavasti vääntöä.
  • Hyvät kulutuslukemat TDi moottorille.
  • Ohjautuu erittäin hyvin vaikka onkin pakettiauto. Johtunee Mk 5 Golfista lainatuista etujousituksesta.
  • Viiden tähden NCAP –turvaluokitus.

Haitta

  • Vaakasuuntainen rahtitila liian pieni, sillä eurolava ei mahdu sisään, mikä on järkyttävä puute.
  • Perusmallissa ei ole teräksistä tukipalkkia, mikä saattaa aiheuttaa ongelmia maksimikuormituksessa.

Kuvaus

Tultuaan markkinoille vuonna 2003, Volkswagen Caddy Typ 2 tarjosi huiman kuljetuskapasiteetin, vaikka se oli suhteellisen pieni. Pitkän linjan Caddy –sarjassa, joka tuli ensikerran markkinoille jo vuonna 1979, viimeisin malli on pääpiirteittäin Volkswagen Touranin rahtiversio.

Koska malli on suuniteltu erityispiirteet huomioon ottaen, on siinä vahva vääntö raskaita rahteja silmällä pitäen, ja tietenkin dieselkone. Moottorimallistossa on kaksi perusyksikköä: 1.6 ja 2.0 litran turbodieselit, 75-140 hevosvoiman haarukassa. Täytyy todeta, että moottorien tekniikka on erittäin hyvä, sillä kaikkiin kuuluu BlueMotion –paketti, josta löytyy nappikäynnistys, jarrutusenergian talteenotto ja vakionopeuden säädin vakiona. Siksi Caddyn kulutus on alhainen. Mallisto jakautuu 5 ja 6 nopeuksiseen vaihteistoon, joista 2.0 TDi 6 nopeuksisena on erittäin nautinnollinen ajaa. Seitsennopeuksinen automaatti on vaikuttava, mutta kun lastina on jotain raskasta, on manuaalikäsittely mukavampi.

Ohjautuvuudeltaan Caddy on luokkansa kärkeä, sillä tarkkuus on arvossaan, kun lasti on suuri. Caddy ei kuitenkaan ole suunniteltu raskaita kuormia varten, joten se on kompakti, mutta silti tilava auto. Maksimikuormitus voi olla jopa 750kg, mutta 1200mm eurolavaa ei siihen kuitenkaan saa mahtumaan. Tämä on paha puute, sillä kilpailijoilla tätä ongelmaa ei ole!

Johtopäätös

Ohjautuvuus on hyvä, vääntöä löytyy, ajoneuvo on turvallinen ja sisusta viihtyisä. Kokonaisuus on muuten napakymppi Volkswagenille, kunhan vain eurolavan mitat olisi otettu huomioon. Tämä puute on haitannut mallin kaupallista menestystä. Muuttoautona Caddy on loistava.

Kaikki alueet for VW Caddy

Kaikki polttoainetyypit for VW Caddy

Kaikki vuotta for VW Caddy

Kaikki vaihteistotyypi for VW Caddy

Kaikki korimalli for VW Caddy

Kaikki varustekokoonpano for VW Caddy