143 käytetyt Porsche Cayenne olivat hinta tarkistettiin

143 käytetyt Porsche Cayenne olivat hinta tarkistettiin

autotie.fi, astrum.fi, suursavonauto.fi ja 17 muuta

autouncle-certified

AutoUncle on tarkistanut hinnan

Reilu hinta

Hyvä hinta

Reilu hinta

Hieman tyyris

Kallis

Tilaa ilmoitus alennetuista hinnoista

Porsche Cayenne Turbo - Ylellisyyttä ja suorituskykyä

Porsche on synonyymi ylellisyydelle, tyylikkyydelle ja huippusuorituskyvylle. Porsche Cayenne Turbo on yksi merkin lippulaivamalleista, joka yhdistää SUV:n käytännöllisyyden ja urheiluauton suorituskyvyn. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miksi Porsche Cayenne Turbo on yksi markkinoiden halutuimmista ylellisistä SUV-malleista.

Porsche Cayenne Turbon Historia

Porsche Cayenne Turbo lanseerattiin osana Cayenne-mallistoa, joka toi Porschen ensimmäistä kertaa SUV-segmenttiin. Turbo-versio on malliston huippu, joka tarjoaa parasta suorituskykyä ja varustelua.

Hinnat ja Arvo

AutoUncle-palvelun mukaan Porsche Cayenne Turbon keskimääräinen hinta on 37 800 €. Hinnat alkavat noin 14 950 €:sta ja voivat nousta jopa 97 890 €:oon riippuen vuosimallista ja varustelutasosta.

Väri Valinnat

Harmaa on yksi Porsche Cayenne Turbon yleisimmistä väreistä. Myös musta ja valkoinen ovat suosittuja värivaihtoehtoja. Värivalinta voi olla merkittävä tekijä, kun puhutaan ylellisestä autosta kuten Porsche Cayenne Turbo.

Polttoaine Vaihtoehdot

Porsche Cayenne Turbo on saatavilla eri polttoainevaihtoehdoilla. Tämän tyyppisiin ylellisiin autoihin yleensä suositaan bensiiniä, mutta myös hybridivaihtoehtoja on saatavilla.

Varustelu ja Lisävarusteet

Porsche Cayenne Turbo tarjoaa huipputason varustelun, joka sisältää kaiken mahdollisen ylellisyyden ja teknologian. Olipa kyseessä sitten huipputason äänentoistojärjestelmä tai adaptiivinen vakionopeudensäädin, Cayenne Turbo ei jätä toivomisen varaa.

Porsche Cayenne Turbon Kilpailijat

Kun puhumme ylellisistä SUV-malleista, kilpailu on kovaa. Merkit kuten BMW X5 ja Audi Q7 ovat Cayenne Turbon pääkilpailijoita. Kuitenkin Porschen tunnettu suorituskyky ja ylellisyys erottavat sen kilpailijoistaan.

Ostajan Opas

Kun harkitset käytetyn Porsche Cayenne Turbon ostoa, on tärkeää tarkistaa auton kunto, huoltohistoria ja varustelutaso. AutoUncle-palvelu auttaa sinua vertailemaan eri autoja ja löytämään parhaan tarjouksen.

UKK

Kuinka paljon käytetty Porsche Cayenne Turbo maksaa?

Keskimäärin 37 800 €, mutta hinta voi vaihdella vuosimallista ja varustelutasosta riippuen.

Mitä värejä Porsche Cayenne Turbo tulee?

Yleisimmät värit ovat harmaa, musta ja valkoinen.

Mistä vuosista käytetty Porsche Cayenne Turbo on saatavilla AutoUncle-palvelussa?

Vuosilta 2005–2020.

Mitkä polttoainetyypit Porsche Cayenne Turbo tulee?

Yleisimmin bensiini ja hybrid.

Onko käytetyn Porsche Cayenne Turbon investointi viisas päätös?

Kyllä, sen suorituskyky, ylellisyys ja jälleenmyyntiarvo tekevät siitä erinomaisen investoinnin.

Yhteenveto

Porsche Cayenne Turbo on ylellinen SUV, joka tarjoaa huippusuorituskyvyn ja kaikki ne ylelliset varusteet, joita voi odottaa Porsche-merkiltä. Sen dynaaminen muotoilu, huipputeknologia ja ajettavuus tekevät siitä yhden halutuimmista SUV-malleista markkinoilla. AutoUncle-palvelun avulla voit tehdä informoidun ostopäätöksen ja hankkia unelmiesi auton.

Kaikki alueet for Porsche Cayenne

Kaikki polttoainetyypit for Porsche Cayenne

Kaikki vuotta for Porsche Cayenne

Kaikki vaihteistotyypi for Porsche Cayenne

Kaikki korimalli for Porsche Cayenne